Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy pillanat alatt fel tudom...

Egy pillanat alatt fel tudom magam bosszantani. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Mondták hogy számoljak el 10, de nekem ha 100-ig is elszámolok sem segit. Küzdősport nem megoldható. Hogyan vezessem le a feszkot? A munkám miatt a futás sem megoldható vagyis hosszabb távon. Esetleg valami más megoldás?

2016. nov. 1. 23:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De az a vicces hogy mindenkinek segítek akinek csak tudok 😞
2016. nov. 4. 19:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Ok, de az nem oldja meg, hogy ne legyél dühkitöréses. Vannak erre tréningek 2 naposak is, kb. 15 ezer Ft, keress rá, ha hajlandó vagy beruházni erre. Biztos, hogy megéri, mert akkor az életed hátralévő részében már tudod kezelni ezeket a helyzeteket.
2016. nov. 4. 19:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Tedd,ami jólesik bűntudat és szégyen nélkül!
2016. nov. 4. 22:01
 14/17 BiTOPro97 válasza:

Én nem vagyok egy stresszes alkat, nekem a zene segít.

Otthonról dolgozom főkét hétvégéken, szerencsére tudok hangszeren játszani, és van is otthon. Hát néha nagyon szorosak a határidők, még is megéri egy pár órát zenével foglalkoznom így vagy úgy.

Nagynéném pszichiáter, pszichoterapeuta. Ő nem nyugatokat ír fel ha csak lehet, hanem meditációs technikákat tanít.

Érdemes lenne, akár autodidakta módon ilyeneket megtanulnod.

2016. nov. 4. 23:21
 15/17 BiTOPro97 válasza:

Ja és érdemes barátokkal, jó haverokkal, megértő rokonokkal a stressz forrását át- és kibeszélni. Akár rendszeresen.

Ha ezek nem segítenek, még mindig ott vannak a meditációs technikák tanulása. Erre ma már sok hiteles, leinformálható hely is van.

Persze a rendszeres mozgás is sokat segít.

2016. nov. 4. 23:24
 16/17 BiTOPro97 válasza:
Bár megjegyzem most nekem is sok minden összejött, és elkezdtem egy mediációs technikát tanulni és gyakorolni, és újra el kezdek sportolni is jövőhéttől.
2016. nov. 4. 23:35
 17/17 BiTOPro97 válasza:
#12 Csak annyi terhet vegyél a válladra, amivel meg is tudsz birkózni, ez az ő érdekük is!
2016. nov. 4. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!