Egy pillanat alatt fel tudom magam bosszantani. Miért van ez?
Alapjáraton hirtelen vagy, vagy most alakult ki?
Szerintem a legjobb módszer a mozgás, a sport lenne. De ha van rá módod, menj ki egy pusztába, aztán kiabáld ki magad, az is segíthet. :)
Én is ilyen vagyok alapjáraton. Nagyon nehéz változtatni ezen. De kellő akarattal biztosan sikerülni fog. Keresd meg a számodra megfelelő stresszlevezetési technikát.
Nekem egyébként ajánlották, hogy szedjek magnéziumot, az segít. Nem vagyok benne biztos, hogy aki ilyen természetű, annak jó lenne ettől, de egy próbát megér.
Plusz egy kis önkontroll. Én most tanulom azt, hogy kis dolgoknak is tudjak örülni, és az elvonja a figyelmet a problémákról, ezáltal nem leszek olyan ingerült. Valamint ha van olyan helyzet, amikor érzem, hogy hirtelen leszek, akár egy beszélgetésnél is, mondom magamban, hogy nyugi. És megpróbálok normálisan reagálni. Bejött.
Rohadt nehéz, tudom, de sikerül! Sok sikert!
Ne nyomd el az érzelmeidet,igenis engedd ki!
Mindig az elfojtás tesz beteggé.Nagyon vigyázz ezzel,mert bármilyen súlyos betegséged lehet,ha elfojtod ami benned van.
Tedd azt,ami jólesik bűntudat nélkül,légy felszabadult,szarj mindenki pofájára,mert az emberek igenis hülyék!
Nem "itt is", és különben se tehetsz róla, hanem az a balfék szerencsétlen egyed.
Ő jó példa erre, hogy te ne legyél ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!