Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy pillanat alatt fel tudom...

Egy pillanat alatt fel tudom magam bosszantani. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Mondták hogy számoljak el 10, de nekem ha 100-ig is elszámolok sem segit. Küzdősport nem megoldható. Hogyan vezessem le a feszkot? A munkám miatt a futás sem megoldható vagyis hosszabb távon. Esetleg valami más megoldás?

2016. nov. 1. 23:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Alapjáraton hirtelen vagy, vagy most alakult ki?

Szerintem a legjobb módszer a mozgás, a sport lenne. De ha van rá módod, menj ki egy pusztába, aztán kiabáld ki magad, az is segíthet. :)

2016. nov. 1. 23:09
 2/17 anonim ***** válasza:
Önkontroll, nem állatias vielkedés és főleg nem kéne füves cigit szívni ami agressziót vált ki.
2016. nov. 1. 23:19
 3/17 A kérdező kommentje:
Spanglit sosem szivtam és nem is akarok. Alapjáraton vagyok ilyen. :(
2016. nov. 2. 08:29
 4/17 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok alapjáraton. Nagyon nehéz változtatni ezen. De kellő akarattal biztosan sikerülni fog. Keresd meg a számodra megfelelő stresszlevezetési technikát.

Nekem egyébként ajánlották, hogy szedjek magnéziumot, az segít. Nem vagyok benne biztos, hogy aki ilyen természetű, annak jó lenne ettől, de egy próbát megér.

Plusz egy kis önkontroll. Én most tanulom azt, hogy kis dolgoknak is tudjak örülni, és az elvonja a figyelmet a problémákról, ezáltal nem leszek olyan ingerült. Valamint ha van olyan helyzet, amikor érzem, hogy hirtelen leszek, akár egy beszélgetésnél is, mondom magamban, hogy nyugi. És megpróbálok normálisan reagálni. Bejött.

Rohadt nehéz, tudom, de sikerül! Sok sikert!

2016. nov. 2. 09:35
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ ezeket megfogadom! A magnéziumot kipróbálom hátha. Ahogyan mondtad egy próbát megér. Köszönöm Szépen még egyszer!
2016. nov. 2. 10:14
 6/17 anonim ***** válasza:
A magnezium ezen nem segit. Amit az elozo mondott az jo. Hasonlokat irtam en is.
2016. nov. 2. 14:03
 7/17 A kérdező kommentje:
Már rá jöttem igy a napokban hogy miért lehetek ideges... A kiabálás az nem az hogy segit hanem még jobban fel tűzzel. :( Esetleg más olyan "gyógyszer" ami hat az idegre? Nem nyugtatóra gondolok. :)
2016. nov. 3. 11:13
 8/17 anonim ***** válasza:

Ne nyomd el az érzelmeidet,igenis engedd ki!

Mindig az elfojtás tesz beteggé.Nagyon vigyázz ezzel,mert bármilyen súlyos betegséged lehet,ha elfojtod ami benned van.

Tedd azt,ami jólesik bűntudat nélkül,légy felszabadult,szarj mindenki pofájára,mert az emberek igenis hülyék!

2016. nov. 3. 13:57
 9/17 A kérdező kommentje:
Ezt nem akartam hogy itt is veszekedjetek :( Bocsánat!
2016. nov. 3. 17:23
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem "itt is", és különben se tehetsz róla, hanem az a balfék szerencsétlen egyed.

Ő jó példa erre, hogy te ne legyél ilyen :)

2016. nov. 3. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!