Normális, ha nő létemre azt álmodtam, hogy férfi vagyok és feleségül vettem egy másik nőt?
Figyelt kérdés
Nincsenek nemi identitászavaraim, ezért furcsa. Az álmomban együtt is voltunk úgy, hogy én voltam a férfi...2016. nov. 1. 10:40
1/1 anonim válasza:
Természetesen normális. A személyiség különböző rétegekből tevődik össze, mindenkiben jelen van minden pólus (pl. van kisgyermek és felnőtt éned, férfi és női éned, stb.).
Az álomban (ami a tudattalanból táplálkozik) a különböző énrészek gyakran szétválnak és "külön életet élnek".
Elég valószínű az álmok természetes működése okán, hogy az álombéli feleség is a te egyik énrészed volt, és a férfi-női éned ebben az álomban integrálódott, ami nagyon is pozitív üzenet az életed szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!