Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a különbség a határozottság...

Mi a különbség a határozottság, és a határozottság színlelése között?

Figyelt kérdés
Mármint, úgy, hogy ne gyertek olyanokkal, hogy "mert látszik rajta", oké, jöhettek, de akkor értelmes válaszokat kérek, pl. hogy miből látjátok rajta, de mi van akkor ha mondjuk nem látszik??
2010. ápr. 27. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Általában aki kiegyensúlyozott,határozott,megvan békélve önmagával az egyenesen jár, gátlások nélkül kommunikál más emberekkel, sokat mosolyog,felszabadult.

Aki cska a külvilág felé mutatja ők azok áltlaában akik játszák az agyukat,minél hangosabbak próbálnak lenni, ezzel egyensúlyozzák a bizonytalanságukat. persze ez nem fekete és fehér,és nagyon nehéz igy leirni,szeirntem egyszerüen érezni ha valaki "majd kicsattan",sugárzik.

2010. ápr. 27. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi: laza. Tudja, mit akar. Nem erőszakos, de kiáll elgondolása mellett.

Ha téved, képes változtatni álláspontján.

Az ál: görcsös. Izzad. Akit erősebbnek, jobbnak vél, azzal szemben nem meri megvédeni igazát.

2010. ápr. 27. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
A dolog pl. sportban mutatkozik meg látványosan. A határozott ember ott is határozott. A színlelősről lehullik az álca.
2010. ápr. 27. 15:34
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi az eddigieket, azért én is elmondom a véleményemet :)

Először is ,azért kérdeztem, mert sajnos gyerekoromban eléggé elnyomtak, részben a szüleim, aztán mivel elllenük nem nagyon tud csinálni egy gyerek sokmindent, az iskolai táplálékláncban is mindig alul voltam és mindenki cikizett.

Viszont mostanában amióta kitudom mondani a dolgokat, teljesen megváltoztam, viszont még nem nagyon tudok közeledni másokhoz, amolyan merev vagyok, de is tudok sokszor oldódni.

Azóta új barátaim vannak, és rajtuk vettem észre ezt a dolgot. Bármikor olyan határozottak tudnak lenni, és tudják mit akarnak, anélkül hogy bárkit is megbántanának, én viszont gyakran sok mindenkit megbántok.

A határozott ember, ahogy az elöttem szóló is mondta egyenesen jár, talpraesett, és ha kell meri felkapni a vizet dolgokon, vitába száll bárkivel az igazáért. A határozott ember ezenfelül ad mások véleményére is, és nem bánt meg másokat, de érti a tréfát is. Lazák, és örülnek minden helyzetnek, vidáman élnek!

2010. ápr. 27. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez tetszik: " a szinlelősről lehullik az álca" Mit jelent ez pl. magasugrásban?
2010. ápr. 29. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Magasugrásban talán nem sokat, de a komoly koncentrációt igénylő sportoknál, de még inkább a csapatsportoknál észre lehet venni. Aki csak színleli, az pl. fociban nem meri kérni a labdát, vagy nem meri "odatenni magát". Magasugrásnál meg mondjuk azt, hogy mivel nem bízik eléggé magában, ezért nem mer komoly versenyeken indulni.
2010. ápr. 30. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!