Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van ez? Miért vált ki...

Miért van ez? Miért vált ki belőlem agressziót?

Figyelt kérdés

Kb 8-10 éve nem nézek Tv-t mert felismertem a káros hatásait és gyülölöm a médiának ezen részét

(mellesleg melóztam pár tv ben néhány hónapig és láttam mi megy mindenhol)

A Múltkor a kutyával voltunk az állatorvosnál és az ápoló kijött és bekapcsolta a Tv-t de senki más nem volt ott csak én meg a párom..

És vmi idióta délelőtti műsor ment ami kb fél perc alatt úgy felidegestíett hogy le akartam szakítani a plazmát és darabokra taposni a kövön..

Már rendesen dagadt a nyakamon az ér.

Párom is utálja a tv-t de teljesen kiakadt a viselkedésemen.

Miért reagálok így?

Hogyan tudnám figyelmen kívül hagyni a dolgot?

2010. ápr. 27. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van ez így nálad, mert majdnem ilyen reakciót vált ki minden emberből, aki egy picit is elgondolkodik rajt. Én pl okádni tudnék az aneroxiás, plasztikázott seggű, feltöltött szájú prostitól. Viszont szerintem ne nézz tv-t, vagy ha igen, akkor ne ilyen műsorokat keress, hanem mondjuk Discovery-t nézz vagy természetfilmet vagy ami érdekel. De ha ez sem megoldás, akkor lehet, hogy maga a készülékkel van valami bajod, lehet pszihológiai, és lehet ezért nem néztél eddig se TV-t.
2010. ápr. 27. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Én se nézek TV-t, nincs is időm, és engem nagyon lehangol. Minek bámuljak olyan nőket, amilyen sose leszek? Minek hallgassak olyan zenét, ami nekem nem is zene? Minek nézzem, hogy állandóan meghal, megölnek valakit a képernyőn? A múltkor ott ragadtam a képernyő előtt, mert alzheimer kóros embereket mutattak az HBO2-n. Megbabonázva bámultam, hogy ezeket a roncs és olykor idegesítő öregembereket milyen végtelen szeretettel ápolják a hozzátartozóik. Feleségek, gyermekek...Párom rámszólt, hogy ne nézzem, mert rosszat álmodok. (Valóban rosszat szoktam a gyilkolászós filmek után.)Megkérdeztem, miért, azért mert látok embereket, akik szeretik egymást?

Arra gondoltam, hogy jobban szeretnék ezekre a hozzátartozókra hasonlítani, mint akármelyik dúskeblű filmszínésznőre, és hogy ilyen műsorokkal jobbá lehetne tenni ezt a világot.

2010. ápr. 27. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz!
2010. ápr. 27. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyettértek veled,csak a szép lányok ,pénzes zsidok gyülekzete a tv, én nézek tv.de megdöll az emberekbe tett bizalmam töle mindha mindenki rossz lenne.Pedig ez nem igy van, Játszom a számitogépen ingyenpokert az jobb.csak a hireket nézem meg ,semmit mondo müsorokmüsorok semmi uj.És képtelenek kimondani az igazat,hogy az országba hány szegény van aki örül hogy mindennap eszik él és fenntartja a családját.Sok agyonkennt kiplasztikázott vigyorog még egy öszinte mosolyuk sincs.
2010. ápr. 28. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!