Miért van ez? Miért vált ki belőlem agressziót?
Kb 8-10 éve nem nézek Tv-t mert felismertem a káros hatásait és gyülölöm a médiának ezen részét
(mellesleg melóztam pár tv ben néhány hónapig és láttam mi megy mindenhol)
A Múltkor a kutyával voltunk az állatorvosnál és az ápoló kijött és bekapcsolta a Tv-t de senki más nem volt ott csak én meg a párom..
És vmi idióta délelőtti műsor ment ami kb fél perc alatt úgy felidegestíett hogy le akartam szakítani a plazmát és darabokra taposni a kövön..
Már rendesen dagadt a nyakamon az ér.
Párom is utálja a tv-t de teljesen kiakadt a viselkedésemen.
Miért reagálok így?
Hogyan tudnám figyelmen kívül hagyni a dolgot?
Én se nézek TV-t, nincs is időm, és engem nagyon lehangol. Minek bámuljak olyan nőket, amilyen sose leszek? Minek hallgassak olyan zenét, ami nekem nem is zene? Minek nézzem, hogy állandóan meghal, megölnek valakit a képernyőn? A múltkor ott ragadtam a képernyő előtt, mert alzheimer kóros embereket mutattak az HBO2-n. Megbabonázva bámultam, hogy ezeket a roncs és olykor idegesítő öregembereket milyen végtelen szeretettel ápolják a hozzátartozóik. Feleségek, gyermekek...Párom rámszólt, hogy ne nézzem, mert rosszat álmodok. (Valóban rosszat szoktam a gyilkolászós filmek után.)Megkérdeztem, miért, azért mert látok embereket, akik szeretik egymást?
Arra gondoltam, hogy jobban szeretnék ezekre a hozzátartozókra hasonlítani, mint akármelyik dúskeblű filmszínésznőre, és hogy ilyen műsorokkal jobbá lehetne tenni ezt a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!