Van erre valami megoldás? Hogy tudnék így normálisan létezni még több, mint másfél évig.
A barátommal 2 évig jártunk, ő volt az első szerelmem, az első kapcsolatom vele volt minden az első. Nyáron megcsalt, szakítottunk. Egy suliba járunk és mióta elkezdődött a suli nagyon nagyon rosszul vagyok, szerencsére nem osztálytársam, de a folyosón gyakran összefutunk, még mindig szeretem, de a történtek után én már nem szeretnék tőle semmit, viszont az érzéseimmel nem tudok mit kezdeni. Az egy dolog, hogy hülyén viselkedek a jelenlétében, de rosszul is vagyok, folyamatosan gyomoridegem van, nem bírok enni, nagyon sokat fogytam 170 cm vagyok és már 50kg alatt, állandóan hányingerem van, sokszor kapok pánikrohamot és szorongok, ezek általában a suliban, semmi másra nem tudok figyelni, kitűnő tanuló voltam, de kezd romlani az átlagom, ha hazaérek jobban leszek, de este aztán újra előjön. Hétvégente semmi bajom. Írhatjátok, hogy mit tudok én még a szerelemről és hasonlók... de ez van, ezt érzem, ahogy írtam nem tudok ezzel mit tenni , viszont ilyen rosszullétekkel nagyon rossz a suliban és nem múlik el, semmitől, nyugtatóval is próbálkoztam, hiába. Aludni is alig tudok, azért vagyok most is ébren, szerintem már le sem fekszem... Mit csináljak? Nagyon nehezen viselem most már. De magát a sulit imádom, az osztályom is, a tanárokkal sincs gond, ez a suli volt a vágyam már általánosban is és bekerültem, nem szeretnék váltani.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!