Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ma nagyon fájt a fejem, mitől...

Ma nagyon fájt a fejem, mitől lehetet? Többi lent

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy néztem egy két részt egy animéből aztán meg ittam egy kis pepsit és egy idő után (kb.10 perc) elkezdet fájni a fejem. Aztán gondoltam kérek egy kis teát a nagymamámtól és mikor kész lett, addigra már alig tudtam inni, mintha teljesen le lettem volna gyengülve ... Aztán mikor le akarok feküdni az ágyba, aludni és hátha elmegy, hányingerem lett és hánytam is. Azután még mindig fájt de nem annyira és végül sikerült elaludnom és mostanára elmúlt . De mi lehetet a probléma? Lehet hogy a pepsi miatt? Vagy talán mert ettem egy kis nápolyt (ami eléggé fura volt) .

11/F

2016. okt. 25. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem a kóla, meg nem is a nápolyi. Ettél ma rendesen?
2016. okt. 25. 20:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát a suliban ettem amit kaptam, azután miután haza jöttem nem igazán, de nem is voltam éhes :/
2016. okt. 25. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Ma hidegfronti hatás van, bár ez tizenéves fiúkat nem szokott zavarni. Egyébként annak van ilyen hatása. Kérdezem, miért a mentális egészség rovatba írtál? Mert ha ilyen problémád van, akkor lehet, hogy az is közrejátszott.
2016. okt. 25. 20:51
 4/7 A kérdező kommentje:
A mentális egészség az nem a fejfájással kapcsolatos? Ha nem akkor rossz témába raktam :(
2016. okt. 25. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Gondolom a fronttól, bár én nem élek ilyennel.
2016. okt. 25. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ma hidegfronti hatás van, bár ez tizenéves fiúkat nem szokott zavarni. Egyébként annak van ilyen hatása. Kérdezem, miért a mentális egészség rovatba írtál? Mert ha ilyen problémád van, akkor lehet, hogy az is közrejátszott.
2016. okt. 25. 21:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezt miért kellett újra írni?...
2016. okt. 25. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!