Xanax hosszútávú alkalmazásának milyen hatásai lehetnek? Van olyan aki hosszabb ideig szedte? Tapasztalt valami változást pl. emlékezet kiesés stb.
Szia!
Biztos emberfüggő, hogy kire milyen hatással van, de saját tapasztalatból azt javaslom NE szedd. Se cipralexet, pláne a kettőt együtt xD Én kb fél évig szedtem (kis dózist), mondhatni nem voltam önmagam...lelassít teljesen mind mozgásban, mind beszédben, az emlékezetre is hatással van. Ez nálam kb 6 éve volt és még most sem tudok visszaemlékezni arra az időszakra, csak elmondták hogyan viselkedtem.
Anyukám szedi a Xanax-ot. Érdekel a mellékhatása? Egy nagyon tündéri anyukából egy igazi depressziós, veszekedős hárpia lett!!! elviselhetetlenül gonosz! Olyannyira megváltozott a jellemvonása, hogy az apukám már alkoholista lett miatta, mert nem bírja elviselni józanul a gonosz perlekedős viselkedését. A bátyám házasságát tönkretette, elüldözte a veszekedésével a sógórnőmet. El is váltak. Anyukám az én házasságomat is tönkre akarta tenni, nevezetesen össze akart ugrasztani a férjemmel!!! A mi házasságunk azért van egyben, mert nem lakunk anyukáméknál. Sajnos telefonon lelkileg terrorizált az anyukám, úgyhogy fájó szívvel, de meg kellett szakítani vele a kapcsolatunkat. Egyébként otthon is terrorizálja lelkileg a családot.
Összefoglalva a Xanax alkalmazásának hatása: idegbeteg depressziós, roncs ember.
A lelkedet tedd rendbe természetes úton, mert a gyógyszer nem segít!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!