Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik ha valaki hirtelen...

Mi történik ha valaki hirtelen hagyja abba a nagymennyiségű gyógyszer szedését?

Figyelt kérdés
Kérlek ne olyat írjatok hogy másnap kórházban köt ki stb... az érdekelne, hogy milyen panaszokat produkálhat valaki hogy orvosi segítségre lehet szükség. Vagy az hogy milyen maradandó gondokat okoz az ha valaki nem fokozatosan csökkenti. Most hogy képes-e valaki lelkileg nélküle egyik napról a másikra hagyjuk, tegyük fel igen.

2016. okt. 21. 17:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Karnyújtásnyira van? Próbáld meg eltörögetni....felezgetni, negyedelni, háromnegyedelni. Ne egyből egy egésszel csökkents, csak egy picivel. Készülj föl rá, hogy hónapokig el fog tartani a csökkentés. És az is lehet, hogy néha egy picit vissza fogsz lépni.
2016. okt. 21. 21:35
 12/19 A kérdező kommentje:
Az utolsót már próbáltam. Az illető hamarabb adta fel mint én.
2016. okt. 21. 21:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne otthon legyen! Valahol máshol. Egy rokonnál, aki nem lakik veled. Szóval ne ott legyen, ahol vagy. Hogy mindig el kelljen menni érte, nem csak benyúlni a szekrénybe, vagy elkérni egy ottlakótól.
2016. okt. 21. 21:40
 14/19 A kérdező kommentje:
De akkor az teljesen járhatatlan út hogy egyszerre leállni vele?-úgy érzem nekem úgy jobb lenne.
2016. okt. 21. 21:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Próbáld meg,de akkor a leszokás tünetei halmozottan és erősebben fognak jelentkezni.
2016. okt. 22. 00:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Fokozatosan kell lejönni róla, mert különben nehezen elviselhetők az elvonási tünetek. Egy orvos írta valakinek egy másik rovatban, hogy először a délit kell csökkenteti/elhagyni, aztán a reggelit, végül az estit. Van akinek segítenek a homeopátiás szorongás oldók a leszokásban. Már önmagában az a tény, hogy elhatároztad, lejössz róla, nagyon sokat jelent. Hidd el, menni fog!
2016. okt. 22. 11:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod nem is fog menni. Nekem is itt volt egy karnyújtásnyira, mégis alig vártam, hogy végleg letegyem. Sőt még most is van belőle majdnem 2 dobozzal, mert nem dobtam ki, de eszembe se jutna újra szedni.
2016. okt. 22. 12:15
 18/19 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatsz leállni vele egyik pillanatról a másikra.

Én is így álltam le az antidepresszánsról és a Rivotrilról. Egyszerűen annyira undorodtam az egésztől, hogy nem bírtam várni, fokozatosan csökkenteni.

A tünetek elég durvák voltak, de kibírtam, mondván, hogy nem halhatok bele, nem lehet bajom, el fognak múlni. Így is lett, 1-2 hét, és sokkal jobban lettem.

Azóta se szedek ilyen szemeteket. :)

2016. okt. 22. 18:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os és 18-as. Nagyon hálás vagyok nektek, amiért ezt őszintén ide leírtátok!
2016. okt. 23. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!