Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon félek. Mitől lenne jobb?

Nagyon félek. Mitől lenne jobb?

Figyelt kérdés
Pár hete újra előjöttek a depressziós tüneteim és most nagyon pocsékul vagyok. A szívem ezerrel ver, vacogok, közben dolgoznom is kellene (hoztam haza munkát hétvégére, muszáj holnapra befejeznem), de remegek és alig tudom a sírást visszafogni. Egyedül vagyok és nagyon félek.
2010. ápr. 25. 20:42
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Azóta kicsit jobb lett, még mindig rettegek, remegek és fázom, de legalább már nincs az a nagyon durva félelem.
2010. ápr. 25. 21:28
 12/26 anonim ***** válasza:

igen, ez már gyógyszerezésre szorulna, ÉS mellette pszichoterápiára. a fogfájásra is gyógyszert veszünk be, a mandulagyulladásra is antibiotikumot, ez egy ugyanolyan kóros állapot!

a pszichológusod tudja ezt?

2010. ápr. 26. 00:07
 13/26 anonim ***** válasza:

Ezt hívják szaknyelven kevert szorongásos depressziós avarnak. Egy kis nyugtatóval és szorongásoldóval túl lehet lenni ezeken az akut rohamokon. Pedig nem vagyok gyógyszer hívő, de néha kell.

A párodnak meg igenis mondd el, tudom, hogy félelmetes. hogy esetleg elhagy, és egyedül maradsz, de ez is növeli benned a feszültséget, hogy nem mondod el, és folyton megjátszod magad, közben, ha egyedül maradsz ezen szorongsz, hogy mi lesz, ha kiderül. Ha nem marad veled ezután, akkor nem szeret, nincs szükséged rá, csak fölös STRESSZOR az életedben, nem pedig társ.

2010. ápr. 26. 13:26
 14/26 anonim ***** válasza:

Újabb példa arra, hogy a semminél egy kicsit komolyabb esetben a pszichológia már nem ér semmit, kuruzslás.

Gyógyszerest kezelést miért nem próbáltad?

2010. ápr. 27. 18:17
 15/26 anonim ***** válasza:
Miért lenne a pszichológia kuruzslás? Nem érthetsz túl sokat hozzá....
2010. ápr. 27. 22:13
 16/26 anonim ***** válasza:
ilyen esetekben a gyógyszeres kezelést és a pszichoterápiát együtt alkalmazzák. önmagában többnyire egyik sem elég.
2010. ápr. 28. 01:09
 17/26 A kérdező kommentje:
Segít a pszichológus, ez nem kérdés. De amikor ennyire durván előjönnek a félelmek, akkor én is elgondolkodom a gyógyszeren:( Ez vasárnap este volt, kedd délutánra lett egy kicsit jobb, de félek, hogy mikor tör rám mgint ennyire durván:(
2010. ápr. 28. 08:16
 18/26 anonim ***** válasza:
Miért jobb a pszichológus, mint a gyógyszer, ha előbbinél előjön újra, utóbbinál meg nem?
2010. ápr. 28. 08:55
 19/26 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretnék rászokni semmilyen gyógyszerre, úgy vezetni, dolgozni, ezért is félek a gyógyszerektől. A gyógynövényes, recept nélkül kapható, akár homeopátiás szerek viszont nem segítenek:(
2010. ápr. 28. 16:38
 20/26 anonim ***** válasza:

Most meg a depresszióra "szoktál" rá. Ez kellemesebb érzés?

Komolyan néha nem értem az embereket.

2010. ápr. 28. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!