Vizsgázok pénteken és izgulok. Arra gondoltam aznap reggel tripla adagot veszek be a hangulatjavítomból. Jó ötlet?
Most tényleg ennyire nem érted?
Van egy gyógyszer, amit felírtak neked egy bizonyos adagban. Gondolom nem mondtak olyat, hogy nyugodtan vegyél be többet, mert minden gyógyszer úgy működik, hogy túladagolás esetén már nem hat, hanem nagyon kellemetlen mellékhatásokat okoz.
Hát ez van az antidepivel is.
Ha beveszel egy normál adag fájdalomcsillapítót, akkor elmulasztja a fájdalmad. Ha a normál adag többszörösét veszed be, akkor meg gyomorvérzésed lesz.
Jó nagy hülyeség lenne. A legjobb, ami történhet veled, hogy semmi hatása nem lenne (mivel ugye az antidepik pozitív hatása lassan fejlődik ki, de ezt neked, aki régóta "profin" szedi, egyébként tudnod kéne ugyebár).
A többi forgatókönyv ennél rosszabb: a mellékhatások, főleg ha nálad esetleg egyébként is vannak, azok viszont gyorsan kijönnek, így azok viszont 3-szoros erővel jelentkeznének. (Vagy ha idáig nem voltak, akkor most lennének). Szóval?
Szánalmas vagy. Mások fegyelemmel veszik az akadályokat, szenvednek, és fejlődnek, te pedig elhiteted magaddal, hogy beteg vagy, és 0 életképességed és önuralmad van.
Nézz tükörbe!
Na szóval bevettem tripla dózist. De sajnos így is megbuktam és ez nagyon fáj. De megyek tovább nem adom fel az álmaimat tovább küzdök érte!
Azt tapasztaltam hogy kezem lábam járt és olyan nyugtalan voltam meg sokszor nyaltam a számat és olyan gyorsan beszéltem mint a villám. Meg hisztériáztam és leborultam a földre mikor megtudtam hogy nem sikerült a vizsga! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!