Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vizsgázok pénteken és izgulok....

Vizsgázok pénteken és izgulok. Arra gondoltam aznap reggel tripla adagot veszek be a hangulatjavítomból. Jó ötlet?

Figyelt kérdés
Vagy lehet elég lesz dupla adag is? Mert nagyon izgulok és nem akarok izgulni. Nyugtatót nem szeretnék sokat bevenni mert félek attól meg elalszok :/

2016. okt. 12. 17:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
akkor mitől pörögtél fel annyira? Mert az antidepresszáns nem pörgeti fel az embert!!! Én már csak tudom mert már szedtem kétfélét eddig!! :3
2016. okt. 12. 18:32
 12/22 anonim ***** válasza:
91%

Most tényleg ennyire nem érted?

Van egy gyógyszer, amit felírtak neked egy bizonyos adagban. Gondolom nem mondtak olyat, hogy nyugodtan vegyél be többet, mert minden gyógyszer úgy működik, hogy túladagolás esetén már nem hat, hanem nagyon kellemetlen mellékhatásokat okoz.

Hát ez van az antidepivel is.

Ha beveszel egy normál adag fájdalomcsillapítót, akkor elmulasztja a fájdalmad. Ha a normál adag többszörösét veszed be, akkor meg gyomorvérzésed lesz.

2016. okt. 12. 18:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Az antidepresszáns szedésének a lényege, hogy minden nap azonos időben azonos mennyiséget vegyen be a beteg. De úgy látszik, neked a depid mellett mániád is van. Ha egy hülyeséget a fejedbe veszel, abból nem engedsz. Tégy ahogy akarsz. A te dolgod. De akkor mi a francnak kérdezed?
2016. okt. 12. 19:15
 14/22 anonim ***** válasza:
Csak helyeslést vár, nem látjátok???
2016. okt. 12. 19:29
 15/22 A kérdező kommentje:
azért kérdezem szívem mert nem akarok rosszul lenni a vizsgán és érdekel hogy mit okoz tripla adag gyógyszer egyszerre bevéve egynap!!! Bonyolult??!
2016. okt. 12. 19:47
 16/22 anonim ***** válasza:

Jó nagy hülyeség lenne. A legjobb, ami történhet veled, hogy semmi hatása nem lenne (mivel ugye az antidepik pozitív hatása lassan fejlődik ki, de ezt neked, aki régóta "profin" szedi, egyébként tudnod kéne ugyebár).

A többi forgatókönyv ennél rosszabb: a mellékhatások, főleg ha nálad esetleg egyébként is vannak, azok viszont gyorsan kijönnek, így azok viszont 3-szoros erővel jelentkeznének. (Vagy ha idáig nem voltak, akkor most lennének). Szóval?

2016. okt. 12. 20:55
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk, még nem jelezte senki,hogy kipróbálta volna, de ha így is lett volna, akkor sem tudnál levonni messzemenő következtetéséket, mert mindenkire máshogy hathat ugyanaz a gyógyszer is. Pláne az előírt mennyiség háromszorosa. Úgyhogy nem tudok jobbat mondani, próbáld ki, ha bátor és önjelölt kísérleti nyúl vagy.
2016. okt. 12. 23:12
 18/22 anonim ***** válasza:
44%

Szánalmas vagy. Mások fegyelemmel veszik az akadályokat, szenvednek, és fejlődnek, te pedig elhiteted magaddal, hogy beteg vagy, és 0 életképességed és önuralmad van.

Nézz tükörbe!

2016. okt. 13. 20:43
 19/22 A kérdező kommentje:

Na szóval bevettem tripla dózist. De sajnos így is megbuktam és ez nagyon fáj. De megyek tovább nem adom fel az álmaimat tovább küzdök érte!

Azt tapasztaltam hogy kezem lábam járt és olyan nyugtalan voltam meg sokszor nyaltam a számat és olyan gyorsan beszéltem mint a villám. Meg hisztériáztam és leborultam a földre mikor megtudtam hogy nem sikerült a vizsga! :(

2016. okt. 17. 19:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok...
2016. okt. 17. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!