Miért van az reggel hogy amikor felkelek stresszelek és hányingerem van?
Figyelt kérdés
Nem rég volt egy rossz eset ami eléggé kicsinálta az idegeim megint mivel alapból pánikbeteg vagyok..lehet a stressztől hányingerem? mert ugy 2 óra alatt kb elmúlik2016. máj. 31. 07:47
1/3 anonim válasza:
Szorongasz. Persze,hogy lehet tőle hányingered. Ha megszűnik a stresszforrás,biztos jobban leszel.
2/3 anonim válasza:
Én szociális fóbiás vagyok, és mikor menni kell valahova, akkor előre izgulok, és mindig hányingerem van.
3/3 anonim válasza:
Találtál rá valami megoldást? Van egy ok vagyis inkább 2-3 ok ami miatt annyira stresszelek hogy hányingerem van és most nagyon kéne a segítség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!