Szexuálpszichológus tud segíteni azon, hogy elunom a szexet?
Figyelt kérdés
Ha nincs korai magömlésem és bírom a szexet akkor elunom.
Mindegy, hogy lovagol rajtam a nő vagy én vagyok aktív idővel érdektelenné válik,fejben elvesztem az érdeklődést.
Nézem,hogy épp mi történik,de nem értem minek csinálom amikor csak testiség,nem is élvezem különösebben.
Ez mitől lehet?
2016. okt. 11. 17:52
11/14 János Gilján válasza:
Ha nem tudod megcsinálni, akkor gyakorold. A szerelmet pedig ha 25 éves korodig sem élted át, akkor van ott baj. Pont ahhoz kellene a szexuálpszichológus, hogy ezekre megoldást találj.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem sikerült egyhez sem eljutnom. Nem is tudom van-e a megyeszékhelyen. Kerestem,nem találtam.
A sima mezei pszihomókusok meg nem foglalkoztak velem.
2016. okt. 12. 17:41
13/14 anonim válasza:
Melyik településen kellene? Egyébként a legtöbbjük Skype-on is tart foglalkozást.
14/14 A kérdező kommentje:
Nyilván nem fogom ide írni,hogy Szexárdon :-)
2016. okt. 14. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!