Borderline személyiségzavaros+depressziósként van esély tartós párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Velem általában szakítanak,amit meg is értek,mert sok baj van velem,de az elején mindenki türelmesnek mutatja magát,később meg azt mondják,nem akarok változni.Akarok,csak nem lehet pár hét alatt látványos változást elérni.Úgy érzem,mindenki hazudik,mert hamar elfogy a türelmük,és már nem támogatnak.2016. okt. 9. 10:08
11/11 anonim válasza:
Az én barátnőm a világ legtürelmesebb teremtése, 1.5 éve viseli el a 2napos őrületem. Hál isten ő dolgozott pszichiátrián, és tudja, hogy mennyire nem tehetek az egészről. Látja mennyire próbálok javulni, és amúgy jól is sikerül ez a része, így mindig azt mondja mikor eldobnám már magamtól, mondván kifogom csinálni "majd én tudom nekem mi a jó". Nem ad fel, imádom. Biztos sok ilyen ember van még :D Vagy a legszerencsésebb ember vagyok a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!