Milyen munkát ajánlanátok egy szociális fóbiásnak?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 21:55
1/3 anonim válasza:
Ki állította fel ezt a diagnózist? Először is pszichoterápiát. Azért, hogy az életminőséged sokkal jobb legyen, mert azért nem mindegy...
Otthon végezhető munka, ha nyelveket ismersz, szakfordítás mehet emberek nélkül is. Vagy szabás-varrás..persze a végzettséged nem írtad. Igazából sok olyan munka van, ahol nem kell emberekkel foglalkozni.
2/3 anonim válasza:
Normális munkát ahol emberek közt kell lenni, hogy hozzászokj. Nekem is sikerült, pedig én aztán nehéz eset voltam.
Vagy próbálkozz agykontrollal, az is sokat segíthet. De ezt le kell győznöd valahogy. És nem lehetetlen.
3/3 anonim válasza:
Nekem az itthoni munka nem jött be, mégjobban befordultam. Nagyon nehéz emberek között lenni egész nap, pláne olyan munkában ahol egész nap beszélni kell, de ha maradtam volna az itthoni munkámban (pedig az is szakmai volt) akkor már lehet hogy nem élnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!