Mi lehet a megoldás a lentebb felvázolt problémára?
Vannak olyan emberek akiknek az élet egy csettintés.
Nem félnek senkitől és semmitől. Bátrak. Az élet adta különböző akadályokkal megbírkóznak(mondván nem az a vesztes aki a padlóra kerül hanem az aki ott is marad). Jókedvűek és jó kedélyűek illetve vidámak. És talán az a legfontosabb jellemzőjük az ilyen embereknek hogy van önbizalmuk.
Vannak akik ilyennek születnek...
Vannak akik különböző drogok"segítségével"kerülnek a fenti állapotba-én soha semmilyen droggal nem éltem.
Vannak akik az ital hatására kerülnek a fenti kedélyes állapotba-én inni sem iszom.
Létezik-e olyan készítmény(gyógyszer)amely segít azokon is akik nem születtek olyan nagyszerű embernek mint a fenti jellemzőkkel bírók de sem droggal sem itallal nem szeretnének élni?
Nem. A testedet és a lelkedet kell rendbehozni. Vannak erre jó módszerek: egészséges étrend, vitaminok, jóga, meditáció, vallás/hit gyakorlása, természetjárás, testedzés, stb...
Én nem születtem olyannak, de sikerült megváltoznom. Mindig azt hittem, hogy a pocsék önbizalmam és egyéb lelki problémáim alkati, örökölt adottságok és gyermekkori élmények együttes eredményei. Egy ideje teljes életmódváltoztatást hajtottam végre, és meglepődve tapasztaltam, hogy helyreállt a lelki békém, egészséges önbizalmam van, és jó hangulatom. Mintha kicseréltek volna. Azt sem tudom, mikor sírtam utoljára (előtte rendszeres volt).
Azóta alkoholt sem iszom, nincs is rá szükségem, mert így is jól érzem magam, elégedett vagyok az életemmel. Pedig nem nyertem a lottón, a körülményeim nem változtak.
Nekem is a pszichológus vált be.
Az ÖNbizalmat belülről kell megteremteni, ha külső szerektől függ, akkor megette a fene.
Köszönöm az eddigi-nem sok konkrétumot tartalmazó válaszokat...de az biztos hogy vannak olyan készítmények amelyek ha kell feldobnak ha kell ellazítanak ha kell megnyugtatnak és se nem drogok se nem ital. Csakhát a nevüket nem tudom...
Jó lenne pedig ha KONKRÉT válaszokat kapnék mert biztosan sokakon segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!