Erre a szexuális problémára mi a megoldás?
Ha más nevében írok úgy sem hiszi el senki ezért egyes szám eső személyben írom
Tehát
Közeledek a 29hez,de gyakorlaitali nincs semmilyen szexuális tapasztalatom !! :-(
Iszonyatos probléma.
Nem is merek kezdeméynezni és nem csak emiatt.
De ha véletlenül is ilyesmire kerülne sor.. szerintem kiáhtrálnék.
Arról a nem is beszélve,hogy melyik nő szeret tanítani??
Senki ez is egy ok ami miatt nem kellenék senkinek ill, ha kiderülne, hogy béna vagyok a szexben
Néha jó lenne hivatásoshoz menni(megint),de az se jó igazán...
Hogy tehetném rendbe az életemnek ezt a részét??
-Nem jött össze és nem is jön össze pedig a neten próbálkoztam és poróbálkozom.
-A tapasztalatlanságot ők sem szeretik
-Szerintem már mindegy, ebből a helyzetből már nem lesz egészséges nemi életem és egészséges kapcsolatom.
Az ismerkedéssel van némi gond. Köszönöm,de ez az amivel nem tudok mit kezdeni. Bár valószínű az egyik legjobb,de ebből nem lesz semmi :-(
Meg ugye ha kiderül....
Bár odáig el kell jutni,aminek az esélye...
Magát a mesztelenséget sem szeretem, nem szeretek levetkőzni mások elött
Szerintem ez elsősorban nem szexuális probléma. Mi az a "nem csak emiatt", amiért nem mersz ismerkedni, kezdeményezni? Gondolom hajdanán te is társra, érintésekre vágytál, nem csak durr bele szexre.
Amúgy meg ha már voltál hivatásosnál, miért ne lenne szexuális tapasztalatod?
Fordulj pszichológushoz, segíteni fog!
"gyakorlaitali nincs semmilyen szexuális tapasztalatom "
"jó lenne hivatásoshoz menni(megint)"
Ezek szerint egy kevéske tapasztalatod mégis van.
Én nem tartom ezt komoly problémának. Engem pl. nem zavarna. Intelligencia, személyiség és érdeklődési kör alapján választok párt, a szexet pedig lehet alakítani.
Nem akarom elhinni, hogy én vagyok az egyetlen nő, aki így gondolja...
Egyébként mivel rosszabb az, ha esetleg nem lesznek megértőek és emiatt lezárják a kapcsolatot? Mármint most sincs kapcsolatod. Szerintem igazán próbálkozhatnál a dologgal.
Pontosan mik azok, amik miatt nem mersz kezdeményezni?
Amúgy nem ártana, ha lenne valami az életedben amit szeretsz és/vagy amiben jó vagy. Az kellő magabiztosságot adhatna, illetve azzal kicsit kitűnhetnél és "megfoghatnád" a nőket.
-Most nem szeretném leírni ,hogy az élet hány területén nem tudok semmit sem felmutatni. Ez a többi ok.
-Az,hogy fizettem érte nem tapasztalat,még jó sem volt !
Meg ezt,hogy mondjam el egyszer e nőnek ?
-7-es úgy néz ki te avgy az egyetlen. A kezdő vagy kevés tapasztalattal rendelekző, az ágyban bénázó pasikat nem szeretik a nők !
Semmiben sem vagyok jó , Csináltam én olyat amire aztmondják ad önbialmat,nekem e területennem adott.
Attól,hogy mondjuk megtanulok zenélni még nem lesz önbizalmam kezdeméynezni !
Gőzöm sincs,hogy kell egyáltalán kialakítani egy kapcsoatot, hogy kell a nőkhön úgy közeledni. Ezt eddig kellett volna megtanulni szerintem.
Most már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!