Mit tegyek, hogy végre jól érezzem magam a bőrömben?
Hiába küzdök a céljaimért, folyton falakba ütközöm. Motiválatlan vagyok sokszor és abszolút nem látom értelmét az életnek. Utálom a jelenlegi szemléletmódomat. Igyekszem változtatni, de nem nagyon megy. Hiába keresek különböző örömforrásokat. Mindig visszaesem az önsajnáltatásba és a depresszióba. Sokszor megállíthatatlanul cikáznak a fejemben a gondolatok. Hiába írom le őket, folyton negatív dolgokon és következményein agyalok. Jártam már pszichiáternél, pszichológusnál és kineziológusnál is. De hosszútávú megoldást egyik sem nyújtott.
Egy középiskolás lány
én megtaláltam Jézust, azóta nincsen ez a problémám.
(ez nem vicc és tudom, hogy mindenki le fog pontozni, de ez az igazság. Azóta tudom, hogy miért kell éljek.) 19L
Sajnos erre nincs orvosság, a világ undorító és az élet szar... ha nekem születésemkor mondja valaki h mi vár rám, már ott legyilkoltam volna magam.
Lehet tanulni, dolgozni, gürizni mindenért, de a pénz nem boldogít, az egészséget pedig nem lehet megvenni, és egy olyan fizikai testbe vagyunk bezárva ami telis tele van fájdalomreceptorokkal... nekem sem segített a pszichiáter, gyógyszerek, terapeuta,pszichológus, semmi!
Az élet szar és pont.
Szép, hogy depressziós emberek sietnek egy depressziós ember segítségére.
Az örömforrás keresés csak tüneti kezelés. Vedd sorra mid van, családi ház, rokonság, barátok, szép környezetben laksz - értsd, fás, bokros környék stb. - és légy érte hálás, légy elégedett! Az igényszinted olyan magas, hogy a jelenlegi körülményeid meg sem közelítik az elképzelt, jövőbeli magadat. Ez nem azt jelent, hogy ne tervezz, csak ne görcsölj! Középiskolásként nem kell megváltanod a világot,k sőt, öt év múlva sem lesz késő, de a családoddal most tudsz együtt lenni stb.
Tehát: az igényszinted korlátozódjon a mostani állapotodra, az énképed legyen pozitív, mert értékes, és egyedi ember vagy, és igenis is szép, esztétikus világban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!