Ez odafigyelés az egészségre vagy túlzásba estem?
Szerintem ez normális tartományban van, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Általában keveset eszem egy nap és mindig számolom hogy mennyi kalória. Ha pizzázni megyek a barátaimmal és megeszek 3 szeletet órákig céltalanul járkálok a városban, hogy ledolgozzam. Kimérem az adagjaimat és ha egy nap többet eszek mint amennyit terveztem van hogy elkap a sírógörcs. Soha nem veszek a suliban a nasikból amikből kínálnak. Minden egyes nap mérem és feljegyzem a kilóimat. Van hogy egy nap többször is.
Számomra akkor telik jól egy nap ha nem gyarapodik a súlyom. Valahogy jobb embernek érzem magam ha sikerül kevesebbet enni
Ha valamilyen részletre kíváncsiak vagytok kérdezhettek...
16/l

Ez nekem új, de köszönöm a válaszod. Minden ismerősömtől azt kaptam meg eddig, hogy foglalkozzak többet magammal, legyen egy minimális önbecsülésem stb. Egyik tanárom meg azt is mondta, hogy azért vagyok ilyen amilyen mert kisebbségi komplexusom van ami nem tudom mennyire igaz, mindenesetre a kérdésem még adott.
Hogy őszinte legyek tegnap két pezsgőtablettát ettem és anyum este megkérdezte, hogy beteg vagyok, vagy miért fehér a szám. És ezért tettem fel a kérdést, hogy tudjam, ez még a normális keretek közé sorolható

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!