Szerintetek ez gáz? Mi lehet ez? Lent.
Tegnap metróval utaztam és felszállt egy számomra furcsa fiú. Semmi nem bolt, csak videózott és fotózott kifele az ablakon a telefonjával de én mégis elkezdtem rettegni, azt gondoltam mindjárt megkésel valakit. Utána kezdett eluralkodni rajtam a rettegés, szálltak fel az emberek és már szinte mindenki gyanús volt, ha valaki elővette a telefonját nyomban arra gondoltam hogy most terveznek valamit, nagy baj lesz, pontosabban azt éreztem, hogy mindenki szövetkezik mindenkivel.
Annyira rosszul lettem már hogy le kellett szállnom jóval előbb, pánikszerűen menekültem ki a metróból.
Annyira megijedek ilyenkor hogy alig kapok levegőt és görcsöl a hasam, stb.
( mindig vannak hasonló érzésim ha ki kell mozdulni a házból)
Mi lehet ez?
Agorafóbia.
Csak pszichiáterhez ne menj! Felírna néhány bogyót, majd ha nem válik be, cserélgeti. Még ha be is vállna, akkor sem a pszichiáter kell legyen a legelső, akihez elmész. Pszichológus menj, ha magadban nem tudod helyére rakni a dolgokat.
Én is átéltem ezt. Aztán egy nap mondtam magamnak, nem lehetek ilyen ostoba, hogy pont ellenem esküdött össze a világ. Megkértem a fiamat, hogy kisérjen el a biztonság kedvéért, és csak akkor érjen hozzám, ha a földön fekszem ájulva. Nem történt semmi. Hogy mekkora kő esett le a szívemről! Megtudod te is, csal próbáld ki. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!