Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez megint pánikroham lehetett?

Ez megint pánikroham lehetett?

Figyelt kérdés
Reggel felkeltem, igaz sokat aludtam, meg le is izzadtam, nade, elmentem, h lefürdök. Már amugy is furán voltam, elkezdtem fürödni és rámtört a roham. Remegni kezdtem, mint a kocsonya, de tényleg, láthatoan, a combomon is az izom, meg a kezem is. Azt hittem el is ájulok, bár ezt gyakran hiszem xd. Amugy is szorongos vagyok. Arra gondoltam, h ez a heti stress kivetülése lehet. Szerintetek pánik, vagy valami komolyabb? 10 perc alatt átment kb. A vérnyomásom utána megnéztem az jo volt, bár a cukrom éhgyomorra 5,9et mutatott, de a lényeg, h lent nem lehett.
2016. szept. 24. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:
menj el orvoshoz. Milyen gyógyszereket szedsz a pánikbetegségedre amúgy?
2016. szept. 24. 14:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Escitalopramot csak, abbol is felet. Abba akrtam hagyni egyszer, nem sült el jol :D pesig fokozatosan hagytam el. Amugy ezt szorongásra és kényszerre kaptam. Most azért történ ez az az életemben, itthon amugy is szarabbul vagyok, és 3 év távol lakás után, amikor csak hétvégenje jöttem haza, most megint itthon lakom. Ahhoz képest még jol birom.Meg a sav is gondot okoz, lehet a reggelihez is köze lehetett.
2016. szept. 24. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!