Nincs rendszer az életemben. Hogyan változtassak ezen?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a kötöttséget valamiért, falra tudok mászni attól, ha be kell osztanom az időmet. Már sokszor próbálkoztam napi teendőimről listát írni, de nem sikerült betartanom maradéktalanul, halogatom a dolgaimat. Az egyetlen rendszeres dolog az egyetemre bejárni. Jó lenne sportolni is, mert van úgy 5 kg plusz rajtam, rendszeresen étkezni, elvégezni azt, amit elterveztem. Szívesen fogadok bármilyen tippet.
24L
2016. szept. 18. 10:57
1/7 anonim válasza:
Miert nem szereted a kotottsegeket?
2/7 A kérdező kommentje:
Őszintén, nem tudom. így hirtelen az jut eszembe, ha a kötöttségre gondolok, hogy konkrétan már félek valakihez nagyon közel kerülni, annyira félek a veszteségtől, vagy csalódástól(szüleim pár éve meghaltak, barátaimmal valahogy megszakad a bizalmas viszony, párkapcsolatom most nincs). Hogy ennek mi köze a rendszerezetlen életvitelemhez, nem tudom, de úgy érzem van valami. Túlzottan szeretem a függetlenséget, de magányos vagyok legbelül.
2016. szept. 18. 11:37
3/7 anonim válasza:
Nálam meg teljesen felborult a rendszeresség. Régen volt, de mára olyan, mintha nem lenne miért küzdenem és mindenért az utolsó pillanatban kapkodok, hogy de azért mégsem kellene feladni mindent.
De nálad szerintem nem ez a helyzet. Te gondolom nem adtad még fel az életed.
4/7 anonim válasza:
Szoval, kb folyamatosan aggodsz, ragodsz dolgokon es ez miatt nem tudsz arra koncentralni amire szeretnel? Ha belemerulnel valamibe elkezded magad rosszul erezni, mintha tudnad hogy ha kihagy a figyelmed valami rossz tortenhet?
5/7 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy aggódó típus vagyok, viszont nem érzem azt, hogyha belemerülnék valamibe, valami rossz történik. Inkább csak nincs kitartásom szinte semmihez, nem kötnek el hosszasan a dolgok :(
2016. szept. 18. 13:31
6/7 anonim válasza:
Akkor hagyomanyos onbizalom hianyod van :)
7/7 A kérdező kommentje:
Hm.. régebb önbizalomhiányos voltam, de ezen sokat dolgoztam. Mire alapozod, hogy az van? :D
2016. szept. 18. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!