Buntudatom van mert egy eve vagyok munkanelkuli semmit nem fejlodtem tanultam betegsegbol se sikerult kigyogyulni pedig jartam orvosnal mit gondolsz?
Nem vagyok/voltam a helyedben, de kicsiben átérzem valamennyire. De azt mondom, ne legyen bűntudatod, főleg ha próbálkoztál.
Oké, könnyű ezt mondani, de lendülj túl rajta, az az év már elmúlt és most kezdhetsz egy egészen újat. Ne add fel! Sajnos a változások nem mennek végbe elég gyorsan... de attól még végbe mennek.
Beszélj egy pszichológussal, ő tudna segíteni igazán. (Esetleg egyszer ellátogathatnál egy istentiszteletre/imaházba/templomba/etc, vagy csak szimplán elmondhatnál saját szavaiddal egy ima-féleséget, hátha segít :) )
Ha otthon szeretsz maradni: vannak otthonról végezhető munkák. Tanulni tanulhatsz levelezőn is, akkor kevesebbet kell elmenned, de szerintem nem lebne rossz ha emberek közé járnál. Mondjuk nem értek hozzá, de na...
Jobbulást, gyógyulást és boldog, élményekben gazdag életet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!