Szóval őrült vagyok?
A helyzet a következő: állandó jellegű szorongással és abból eredő időszakos hányingerrel és álmatlansággal kerestem fel egy pszichiátert. Ő átküldött egy pszichológushoz hoz pontosabb kórképet kapjunk. A pszichológus kitöltetett velem egy MMPI tesztet. Az eredmény pedig rosszabb mint gondoltam volna...elvileg szkizoid neurotikus,acting out viselkedésre hajlamos személy vagyok. Magas ámbár határon belüli a értékeim lettek az sc, pt,d és pp skálákon. Mit tegyek ha én egyszerűen nem érzem magam olyannak ahogy a diagnózis leírt? Én csak egy kis szorongással mentem be és most úgy érzem magam mint egy pszichopata... Mit tegyek? Mennyire megbízható ez a teszt? Tényleg nagy a baj?
22L
Egy vélemény még nem vélemény. Jól tetted, hogy nem egyeztél bele a gyógyszerbe. Ha van rá mód menj el egy másik pszichiáterhez.
(Nekem pár hónapja kórházi zárójelentésemet is felülbírálta egy másik orvos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!