Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A szorongás mennyire folyásolj...

A szorongás mennyire folyásolja be az ügyetlenségemet?

Figyelt kérdés

Nagyon-nagyon ügyetlen vagyok,egy kimondottan két balkezes műszaki analfabéta.papírom van szorongásról,utána is néztem a tüneteknek,jelentkeznek is nálam ilyenek. A kérdésem az lenne,hogy ha a szorongásom elmúlna JOBB lenne a teljesítményem? Ha igen milyen mértékben? És hogyan mulasszam el a szorongást?

Válaszokat köszönöm,zöld pacsi a jutalom

2016. szept. 14. 22:12
 1/3 anonim válasza:
Befolyásolja persze,de én is ilyen vagyok sajna. Bár nekem inkább a figyelmem,és a koncentrációmat befolyásolja. Mondanám,hogy ne stresszelj,de tudom...Mondani könnyű mindent. :) Egyébként nekem nincs róla papírom,csak egy rossz szokás....
2016. szept. 14. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Én Citalompram 20 mg-ot (Sandoz)Ö szedek, bevált, jelentősrn javult az életminőségem, munkaképességem, pszichosomatikus tünetek enyhültek. 4 éve szedem. Nem durva gyógyszer, nem hizlal.

Ezenkívül sportoljál, sétáljál, kocogjál, az is oldja a stresszt, szorongást.

2016. szept. 15. 07:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Folyásolja be ?

Ez ellen lebbezek. Fel. :)

2016. szept. 15. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!