Szerintetek nagyon hajas leszek? Hogy muködik ez? 15/L
Figyelt kérdés
Anorexiabol gyogyulok. 44 kg vagyok 168 cm-hez. Kiszamoltam, hogy 52 kg-nak kene lennem ahhoz, hogy a BMI-m normal kategoriaba essen. De ugy erzem zsirbol alig fogytam, szinte csak az izmaimat epitettem le. Ha elkezdenek többet enni, akkor zsirosodnek nem? Nagyon felek, hogyha eljutok 52 kg-ig akkor tiszta hajpacni leszek.2016. szept. 13. 18:51
1/4 anonim válasza:
Akkor ha bírod, kezdj el sportolni. Legalább akkor izmod is növekedik.
2/4 anonim válasza:
Kislány, én 164 cm-hez vagyok 55 kg, és így nézek ki pont jól. Voltam 52 kiló, amikor több hétig betegeskedtem, egy vírusfertőzéssel, 3 hétig kórházban is voltam. Az már nekem kissé soványnak számított. Te magasabb vagy nálam, 52 kilóval NEM leszel hájpacni. Viszont lehet, hogy lesz pár nőies gömbölydedséged, amiért a srácok meg szoktak veszni. Az átlag fiúk nem a deszka egyenes vonalakat szeretik ám!
Nőből vagyunk, és nőként vannak testtájaink, ahova igenis zsírszövet kell, pl. cici. Ha félsz az elhízástól, akkor tornázz, eddzél, és akkor nem lesznek sehol felesleges zsírpárnák, nyugi.
3/4 anonim válasza:
Anorexiabol gyogyulsz.. szerinted hajpacni leszel? Akar megehetsz egy fel lovat is, nem baj. Nagyon tavol allsz a kovertol, es ha gyogyulsz valoszinuleg masok is ezt probaljak megertetni veled... Amugy a ketes nagyon jol mondja. Es a bmi-t nem veletlenul talaltak am ki...amit az mutat az a helyes. Don't fos!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2016. szept. 13. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!