Mit tehet az ember, ha már nem talál örömöt az életben?
Ha túl sok negativ dolog ért, peches voltál, azt tényleg nehéz feldolgozni.
Próbáld meg eldönteni, h önmagadnak azert igenis fontos vagy , ersz annyit mint mas. Tegy meg amit tudsz magadert
Mostanában rám is rám jár a rúd az utóbbi pár hónapom szenvedés volt. És most is az, mint kiderült, nem lett jobb az új munkahely. :(
Engem a sok stressz csinál ki ( munkahelyi, konkrétabban főnöki nyomás és stresszelés), de az rám nyomja rendesen a bélyegét és szorongok, görcsölök már.
Nálad mi az oka?
Elsősorban egészségügyi dolog, ami megkeserítette már teljesen az életem a vele járó fájdalmakkal és nem akar múlni. :( Munkahelyen ill. suliban (szakma) nagyon lekezelően viselkednek velem, amit nehéz már tűrni.
Itthoni helyzetet nem tudom máshogy kifejezni, mint bolondok háza.
Sajnos mivel nincs pénzem, így elköltözni sem tudok, és a családi helyzet miatt nem is tudok félretenni majd, pedig úgy érzem csak az segíthetne rajtam, ha elköltöznék messzebbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!