Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek normális vagyok?

Szerintetek normális vagyok?

Figyelt kérdés

Először is,mielőtt mindent elmesélnék,szeretném kérni,hogy csak hasonló esetben levő emberek és tényleg segíteni akaró felhasználók írjanak,a trollok kíméljenek.

13/L vagyok. Ronda lány. A fiúkon sose jár az eszem,pedig a normális barátaim is kezdenek már a pasikról áradozni. Ha meglátok egy lányt vagy egy nőt mindig az fut át az agyamon,hogy de jó nekik,hogy vékonyak és szépek. NEM VAGYOK LESZBIKUS!!!!Én iszonyatosan rondának tartom magam,és azt vettem észre,hogy undorodok is magamtól. Ha tükörbe nézek,mindig elfog a hányinger,és a tiszta gyűlölet. És vannak napok,amikor nem is lehet hozzám szólni,annyira depressziós vagyok emiatt. Úgy érzem,a rondaságom és az eléggé irritáló személyiségem miatt soha senki nem fog szeretni. És ott tartok,hogy mivel kövérnek látom magam,elkezdtem fogyókúrázni és nyújtani. Tegnap 2-kor ettem,és utána legközelebb 8-kor ettem 1 szelet barna kenyeret. 1 hete fogyózok,de normálisan egyébként,és 1 hét alatt már fogytam is szemmel láthatóan. Nagyon nem érzem magam normálisnak,szerintem ez már beteges,hogy állandóan szégyellem magam a külsőm miatt,az önbizalomhiányom miatt,mert olyan osztályba kerültem,ahol 2 lány kivételével mindenki vékony,valamint szépek,és van elég önbizalmuk,es bármit ehetnek,nekem meg fogyózni kell. Lassan már sírok ezen. Mit tegyek? Szakemberhez nem akarok fordulni,meg anya nem is hisz el nekem mindent. Kérlek ne ordítsátok le a fejem,mert arra most a legkevésbé vágyok.

Ja,egyébként mindenki hajtogatja,milyen szép vagyok,meg az alakom is csodálatos,de ezek leperegnek rajtam,és csak a saját véleményem,valamint a napi egyszeri negatív vélemények és utalások maradnak a fejemben.

2016. szept. 9. 17:50
1 2
 11/20 anonim válasza:
Akkor hova akarsz fogyni? Eltűnsz...
2016. szept. 9. 19:22
 12/20 A kérdező kommentje:
De igazából kérdézemre még nem igen kaptam választ...normális ez?
2016. szept. 9. 19:22
 13/20 A kérdező kommentje:

Mások is azt mondták,szép és vékony,vagyok,pont jó. Egyesek maguktól mondták ezt.

Azért össze vagyok zavarodva,mert maponta egyszer tényleg szépnek látom magam,de egyébként meg rondának,nagyon!

2016. szept. 9. 19:24
 14/20 anonim válasza:
igen, totál normális vagy. valószínűleg csak önbizalom hiányos vagy. ami teljesen normális. sajnos. rengetegen küzdenek ezzel a problémával, nehogy azt hidd hogy egyedül vagy!! mindenhonnan az agyon fotoshoppolt tökéletes csajok néznek vissza ránk. már hogy ne lennénk önbizalomhiányosak??(egyébként egy kép sokat segitene. csak mondom)
2016. szept. 9. 19:30
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék képet felrakni,bocsánat):

Egyébként engem nem a photoshopp képek zavarnak,és nem a sztárok képei,hanem hogy a környezetemben levő emberek csinosabbak,szebbek mint én

2016. szept. 9. 19:52
 16/20 anonim válasza:

1. lehet hogy csak te látod igy(de tényleg!!! most persze azt gondolod hogy hagyjál már.. de tényleg! )

2. egy csomoan nem is szépek, c sak szépen csinálják meg magukat. láttál már elötte utánna fotokat? mármint sminkeseket. csak egy dolgot mondhatok: ohtejóég!

3. szépnek lenni jó. ezt mindenki tudja. egyfajta hatalmat ad.(nem félre érteni) de a szépség nem minden. komolyan. persze nem azt mondom, hogy nem értem emit mondasz, csak ezt muszáj volt leirnom, mert azért mégsem erröl szól az élet

2016. szept. 9. 20:15
 17/20 A kérdező kommentje:

Igen,láttam,de a kortársaim,akik nem sminkelik magukat,tényleg szebbek nálam):

És igazából nem értem,minek is akarok szép lenni. Talán akkor megjönne az önbizalmam,mert ez a csúnyaság nagyon sok dologban akadályoz,pld nem szeretek selfizni,tükörben nézegetni magam(csak otthon,egyedül) és igazából ezért IS vagyok komor túlságosan is. De amúgy nem akarok megfelelni senkinek se...szóval nem értem,minek akarok szép lenni...talán azért is,mert egy kicsit kolerikus vagyok és mindenből a legjobbat akarom kihozni

2016. szept. 9. 20:28
 18/20 anonim ***** válasza:

Pontosan ezt érzem, mint te. Csak én idősebb vagyok (idén leszek 17) Volt, hogy kiszaladtam a fürdőből, mikor megláttam a tükörképem. Volt, hogy bántani akartam magam. Volt, hogy meg is tettem. Attól még gusztustalanabbul éreztem magam. Az egyetlen vígasztaló dolog az evés (mi más?) volt.

Ennek eredményeképpen a 155cm-hez 64kg voltam. Mondanom sem kell, hogy elkezdtem lefelé menni a leejtőn. Mindenhonnan hallottam, a "szépen kikerekedtél" "milyen kis puha karod van" mondatokat.

Elkezdtem fogyózni. Napi 1200kcal, 10 perc edzés. Napi 1000kcal. Napi 800kcal, 20 perc edzés. Napi 500kcal, fél órás edzések. Most 53kgnál tartok, de nem érzem, hogy egy fikarcnyival is szebb lennék.

Talán nem kellett volna a fél életem leírjam egy névtelen oldalon, de nem nagyon érdekel xD

A lényeg, nem vagy ezzel egyedül. Valamilyen szinten normális, csak ne lépd át a határokat...

Ha akarsz beszélgetni írj nyugodtan :)

Már nem vagyok olyan depis mint régebben. Bár a problémám még mindig megvan az önutálat képében.

2016. szept. 11. 21:08
 19/20 anonim válasza:
Normális vagy. A leírtak alapján pedig szép is lehetsz!:) A szemöldököddel annyi a teendő hogy elmész kozmetikushoz ha tényleg nagyon zavar. Az alakoddal semmi gond nincs! A pattik meg elmúlnak majd csak ne kapargasd, tisztítsd az arcod minden nap és ha zsíros bőröd van akkor hetente kényesztesd az arcbőröd maszkkal.Én a zöld agyag pakolást ajánlom! Nekem is zsíros bőröm van 13 éves korom óta küzdöttem én is a pattanásokkal 17 évesen kezdtek eltünni miután oda figyeltem az étkezésemre hogy ne egyek túl sok zsíros, cukros ételt illetve cukros üdítőt ne igyak nagy mennyiségben. Kozmetikusnál is voltam és azóta lett tényleg szép a bőröm. Szóval a lényeg hogy ne gondolkodj ilyesmin..SZÉP VAGY! Ha a szüleid is bele egyeznek akkor menj konditerembe ha úgy esetleg nőne az önbizalmad!:) De szerintem nincs rá szükség. Remélem segítettem. :) 19/L
2016. szept. 14. 13:57
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék konditerembe járni,nyújtani szoktam.

A kozmetikust nekem is egy csomóan mondták,de anya nem engedi(kiakadt,hogy sokan mondták,hogy kiszedették a szemöldüküket,nem mondtam,hogy én is szeretném,mert ezen is kiakadt,és megmondta,engem soha nem fog elvinni)

De tényleg annyira rondának tartom magam.): és ezen nem tudok mit tenni.

Oké,ma ettem sütit,de holnap,már nem eszek,3 hónapig!

Tegnap fél szelet tiramisut ettem,és elkezdtem sírni,hogy ettem...

2016. szept. 14. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!