Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongásos okok miatt reggele...

Szorongásos okok miatt reggelente bevett 2,5 mg Rivotril mennyire számít soknak?

Figyelt kérdés
2 éve szedek benzodiazepin típusú gyógyszereket, a Frontinnal kezdem. Nagyon sokat segítettek, de hamar érezhető volt,hogy az eredeti adag már nem hat. A pszichiáterrel azt a módszert követtük,hogy egy típusút túl sokáig nem szedek, így elkerüljük,hogy nagyon felmenjen.Ezen a családon belül váltogatjuk a gyógyszereket. (Antidepresszánsok nem hatottak és az egyik nagyon nagy súlyfelesleget okozott...) Jelenleg a Rivotrilról szerettem volna valami újra váltani.Nem jutottam még be a pszichiáterhez,így maradt a Rivotril.Nem jó felé vitt,mert bár a szabadságom alatt elég volt 1.25 mg,de a számomra rendkívül erőteljes szorongást okozó helyzetekben eddig példátlan módon hatástalan lett ez az adag és két hét alatt eljutottam a 2,5 mg-os adaghoz. Citromfú teát iszok hozzá,hogy ne menjen már ennél feljebb. Aggódom, és egészségtelennek érzem ami történik.Nem látok igazi kiutat ebből.:(

2016. szept. 8. 22:05
 1/4 homo ludensz ***** válasza:
Egyszerre veszed be a 2,5mg.-ot? Én 0,5 mg.-ost szedek bekapom reggel evés után vízzel jól leöblítve és kísérőnek meg 1 szem Citagen 20mg.-ost hogy ne érezze magát a Rivó. egyedül. Azután már napközben ha van is kókadt időszakom én már nem nyúlok feléjük.
2016. szept. 9. 10:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen,egyszerre veszem be. Napközben utána már természetesen semmit, a citromfű tea kortyolgatást leszámítva.De az semmmi. A Rivotrilnál érzem,hogy nem jól alakult a dolog.:(
2016. szept. 9. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem jó, ha a rivotrilt ennyire kell növelni.Ez akkor szokott előfordulni, ha rossz az antidepresszáns, vagy a te esetedben nincs olyan. Különben nem hiszem el, hogy pszichiáter igy írna gyógyszert. Addig folytatod ezt, amíg kórházba nem kerülsz...
2016. szept. 9. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok doki. De a rivotril nagyon erős, sok esetben drogként használják. Anno egy baleset után én is kaptam, kisebb mennyiségben pár este bevettem, hogy tudjak pihenni. Úgy kiütött, hogy csak na. Azóta is sokszor rosszul alszom, hipochonder is vagyok. De megpróbálom természetesebb bogyókkal. Nagyon ritkán frontinnal megoldani. Próbálj ki Valeriana készítményeket. Nagyobb adagúak is vannak (pl. Harmony), hátha segít. Ezek az erős kémiai dolgok nem jók. Pszichiáterhez heti szinten járj, ha ilyen súlyos a dolog.
2016. szept. 10. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!