Sokan zseninek tartanak. Viszont mindent tulgondolok, erzelmi tekintetben is, nemcsak az elet mindennapi dolgaiban, ezert nagyon kiegyensulyozatlan vagyok. Lehetseges, h tulmukodik az agyam?
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 20:54
11/13 anonim válasza:
Zseni létedre elég Xar a helyesírásod!Max hiperaktív vagy,annak meg nem sok köze van a zsenihez XD
12/13 anonim válasza:
utolsó előtti: ez hülyeség!,mivel a maradék 90÷-ot is felhasználjuk csak tudat alatt,bár én inkább úgy fogalmaznék:-tudat felett ,mivel az ösztönökre épül a tudatosság:-hacsak nem az is az:D...visszatérve az alapkoncepciónkhoz...a maradék 90-ot a hétköznapi dolgok elvégzésére használjuk ,mivel másképp minden lépésednél arra kéne koncentrálnod,hogy épp melyik izmos hova mozdítsd ,viszont ezt valami intézi helyettünk...bár ez csak wgy alaptalan feltételezés egy hozzá nem értő 14-évestől
13/13 anonim válasza:
*izmod ,csak a szüleim mostanában kevés szótárt vágnak hozzám...a szakszavak ,meg nagyon jól megvannak nélkülem is ,úgyhogy inkább kihagytam az irományomból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!