Van itt még olyan, aki retteg a hányástól, hányingertől és ez megnehezíti a napjait? Mióta tart nektek?
Sziasztok!
Sosem voltam hányós, életemben talán 4x jött össze. Az utóbbi 2 évben 1-1x..azóta félek tőle. Ahogy befejeztem a főiskolát teljesen eluralkodott rajtam,de már az utolsó hónapokban féltem órákra is bejárni emiatt..ha eszek hányingerem lesz talán pont azért,mert félek,hogy kijön,ha nem eszek akkor meg azért van hányingerem. Alig merek enni konkrétan. Vannak jobb napjaim,heteim,amikor nagyon sokat eszek. Alapvetően szerettem enni mindig,csak most így nem...:( Most pár hétig jól voltam,tegnap óta megint hányinger egyfolytában,én meg éhezem,mert nem merek enni. :( Terhes nem vagyok mielőtt valaki ezt megkérdezni! Van még hasonlóan valaki? A hónapban megyek vele pszichiáterhez,remélem ő tud segíteni és remélem csak lelki eredetű tényleg ez az állandó hányinger:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!