Hányingertől túl sok nyál?
Figyelt kérdés
Menstruálok és olyan erős migrén tört rám, hogy hányingerem is lett tőle, nagyon félek a hányástól így este totál bepánikoltam és azt vettem észre,hogy a hányinger egyre erősebb és már alig tudok nyelni annyi nyál van a számban. Hallottam, hogy egy gyomorbajoknál normális mivel a gyomor beindítja az emésztést, hogy megoldódjon a probléma, de lehet ugyanez akkor is ha fejfájás okozta a hányingert? Mert tényleg meg is éheztem.2016. márc. 21. 03:52
1/3 A kérdező kommentje:
Ahogy koptem ki a nyalam kicsit veres volt, de csak a nyalam szoval nem kohogessel jott a tudombol vagy a gyomrombol, szerintem az inyem lehetett, mert az most be van gyulladva.
2016. márc. 21. 04:40
2/3 anonim válasza:
Igyál sok folyadékot (víz)! Lehet hogy ki vagy száradva. De attól is rosszul lehetsz, hogy éhes vagy. Ezt a fogíny vérzést meg kéne nézetned a dokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!