Milyen esélyekkel gyógyulhat egy agorafóbiás és hogyan vágjon bele?
Figyelt kérdés
Úgy érzem ezzel a betegséggel küzdöm. Ha már pár kilométerre is elkell menni, görcsbe rándul a gyomrom, megfájdul a fejem. Viszont volt olyan hogy ezzel a pár km-rel is megbirkóztam, egy darabig kisért ez a görcs aztán elmúlt. Szóval talán kezdem látni, hogy ez egy nem létező félelem, de ha egyedül vagyok és egyedül is megyek, folyton ezen jár az agyam és mintha jönnének folyamatosan ezek a negatív érzések és nem tudnék szabadulni tőlük. Szeretnék meggyógyulni, már ez is könnyítés számomra, hogy leirhattam ezeket a sorokat. Milyen esélyeim vannak a gyógyulásra? Lehet ezt gyógyítani?
Nagyon szívesen fogadnék ötleteket, tanácsokat. Köszönöm.
2016. aug. 21. 04:24
1/2 homo ludensz válasza:
Nálam is hasonló tünetek tapasztalhatók,nekem nem rándul görcsbe a gyomrod de gyomortájékon én is tapasztaltam olyat mintha egy szoros pánt lenne azon a testtájon.Nekem csak buszmegállóig kellene kimennem ami 3-4 utcasarok,de sokszor még a levegőm is elfogy. Igaz ma is voltunk egy 9 órás megjelenésen de kísérővel mentem. Előtte egy nappal azon filózok hogy hová kellett ma menni,ma meg azon hogy holnap 11.15 re jelenésem lesz másutt. Írj privátba ha gondolod.
2/2 anonim válasza:
Megfelelő módszerrel a fóbiák kezelése egyszerű, és gyors:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!