Antidepresszáns merevedési probléma?
Szia! Ha egy szem ezt váltotta ki belőled, valószínűleg érzékeny lehetsz rá. Bár az orvosok nem tájékoztatnak erről senkit sem, a szexuális diszfunkció végleges is lehet. Velem ez történt, engem sem tájékoztattak, hogy nyomorék maradok pár szem után (mást is megismertem azóta, akinek maradandó károsodása lett). Én a helyedben nem vennék be többet, semmilyen antidepresszánst, de a döntés a tiéd.
Mert a Medazepam az benzo, tehát nyugtató. Lehet kábulva vagy tőle, mellesleg nézd csak, itt is van nemi vágyról mellékhatás:
4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK
Mint minden gyógyszer, így a Medazepam-TEVA 10 mg tabletta is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
Az előforduló mellékhatások általában az adag csökkentését követően megszűnnek.
Ritkán előforduló mellékhatások: álmosság, fáradtságérzés, fejfájás, kábultság, motiváltság- és aktivitáscsökkenés, hányinger, hányás, hasi fájdalom, székrekedés, hasmenés, étvágyfokozódás, szájszárazság, émelygés, sárgaság, vizelet elakadása, mellkasi fájdalom, vérnyomáscsökkenés, lassú szívverés, depresszió, allergiás bőrelváltozások (bőrpír, viszketés, bőrkiütés), nemi vágy csökkenése, menstruációs zavarok, légzészavarok.
Szerintem ne aggódj előre olyan miatt, ami nem következett be. Az esetek nagy részében elmúlnak a mellékhatások, kisebb részében nem. Így egyelőre jó esélyed van arra, hogy rendbejöjj, ha abbahagyod..
Viszont ha ilyen hamar érzed a szert, akkor érzékeny lehetsz rá. Én is 3 napon belül megéreztem, tapasztalatból beszélek. Hiába írják mások, hogy 1-2 szemtől nem lehet érezni semmit, mert ez egyéni érzékenység kérdése...nagyon is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!