Hogy lehet kikerülni a pszichiátriáról?
Egyik ismerősöm most került be a zárt osztályra. Teljesen megvolt zavarodva, mintha idegosszeroppanása lett volna, vagy kb olyan volt, aki elvesztette a józan eszét.. Mindenért saját magát hibáztatta, miszerint mindent ő rontott el. Egész nap csak járkált fel-ala a házban, es mar tőlünk se fogadta el a segítséget. Szinte már semmire nem volt képes magától. És az a baj neki ez volt a legnagyobb félelme, hogy ide fog kerülni egyszer.:(
Mik az esélyek, hogy átkerül legalabb a nyílt osztályra, meg majd egy idő múlva kiengedik végleg?
Szerintem is az osztály felkészültségétől függ mert nem elég bezárni valakit azt meg is kell figyelni és szakszemmel értékelni. Leszedálni ne tudomány. Zombit a jelenlegi húzós gyógyszerekkel könnyedén bárkiből lehet csinálni. Viszont ahány pszichiátriai beteg annyira árnyalt is a kép.
Vannak erre specializálódott klinikák ahol ilyen munka folyik.
Én úgy kerültem egyszer zárt osztályra, hogy öveszélyes voltam. Ott nem csináltam semmit (nem beszéltem senkivel és enni is alig ettem.1-1,5 hét után a nyíltra kerültem, mert a kezelőorvosom nem bírta tovább nézni/hallani, hogy én mennyire szenvedek ott.
Megjegyzem, engem nem gyógyszereztek túl.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!