Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Panik betegek, ti is ugyan...

Panik betegek, ti is ugyan azt erzitek mint em? Azt az elviselhetettlen "nem letezem, almodok, kivulrol latok mimdemt, megorultem erzest?

Figyelt kérdés

egyszeruen mar nem tudom hova temni sokszor komolyan felek hogy esetleg valami komolyabb bajom lehet esetleg megorultem, ti is ugyan ezen mentek at?

nekem foleg a reggeleim es az esteim ilyenek mintha nem is a vilagon lennek, szornyu :( neha alig birok gondolkodni..

elore koszonom a valaszokat!

2016. aug. 17. 02:51
 1/1 anonim válasza:

Nálam is hasonló. Amikor rámjön akkor elkap a "menekülnöm kell" érzés, mintha folyamatosan nehezedne rám valami, ideges vagyok és hanyingerem van.

Stresszhelyzetben (busz, suli) és este is rámjön, de szerencsére már nem olyan gyakran.

Pszichiáternél voltál vele? Ő tud rá gyógyszert adni. Amikor szedtem rendesen havonta volt max 1 rohamom, előtte minden nap több is. Ma már csak ha úgyérzem veszek be egy felet, és bár igy érzem hogy "megtörténik " teljesen tolerálható.

Nem éri meg szenvedni vele, egy ártalmatlan tabi és jobban is leszel :)

2016. aug. 17. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!