A xanax ugyan olyan mint a forntin?
Figyelt kérdés
Frontint szedek pánikbetegségre, de véletlenül ma itthon felejtettem és egyik ismerősöm helyette xanaxot adott, azt mondta, hogy ugyan az és én is úgy tudom. Szóval bevettem. De totál bepánikoltam, hogy erre, hogy fogok reagálni (na igen ilyen mértékű a pánikbetegségem) és ahelyett, hogy megnyugodtam volna bebeszéltem minden hülyeséget szóval most még rosszabbul vagyok, fejfájás, szédülés, hányinger (egy tipikus pánikroham meg szorongás is így zajlik nálam). 4 órakor vettem be. Ha azóta nem történt velem semmi már nem fog ugye?2016. máj. 7. 21:33
1/3 anonim válasza:
Nem fog. Én egyszer egy felet vettem be, mert nem tudtam aludni, és anyósom adott. Kb. fél óra múlva totál kiütött, aludtam vagy 10 órát egyhuzamban... :-)
2/3 anonim válasza:
Ugyanaz, csak más a gyártója. A lényeg, hogy a hatáserősség ugyanaz legyen. Nem mindegy, hogy te mondjuk, 0,25 mg-ost szedsz, most meg kaptál egy 1 mg-ost.
3/3 anonim válasza:
a mg-tól függ.hogy milyen erősségű,de a xanax erősebb azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!