Terveztetek már öngyilkosságot?
Kedves 6 os. 3 as vagyok.
Körülöttem senki nem tudja hogy ilyen gondolataim vannak, mindenki úgy hiszi hogy boldog vagyok, folyton nevetek, viccelődök velük, a haveri társaság központja vagyok, mondhatni, szóval nehezen szívom én bárki energiáját.
4. Válaszoló vagyok
Minden egyes alkalomnál úgy gondoltam, hogy vagy találjanak meg holtan/eszméletlenűl vagy úgy találkozzunk, hogy nem tudnak semmiről. Ez így is lett.
Mind a két alkalommal, amikor kórházba kerültem, eszméletlen voltam. Kevés hiányzott, hogy ne éljem túl. Ha valakit érdekel, hogy hogyan történt, az írjon, mivel nem titok.
A többinél, pedig mindig megzavartak, vagy menet közben rájöttem, hogy egy orbitális butaság amit teszek.
Emberekkel nem igazán beszélgetek mély dolgokról, de a szűk családi körön és az orvosokon kívül, nem igazán tudják az emberek, hogy mi is van velem. Általában segítőkész, empatikus és mosolygós lány vagyok. Ha megkérnek valamire, akkor azt nagyjából meg is teszem.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!