Miért nem tudok aludni a szobámban?
Figyelt kérdés
Egyszerűen ez nekem képtelenség... Tudom, hogy nagyon gáz, de nekem valamiért nem megy. Amikor már este van és az ágyban vagyok, valamiért elkezdek félni :(. nagyon rossz... de amikor a szüleimnél vagyok akkor sokkal nyugodtabb vagyok, és könnyen el is alszok, kérek mindenkit, hogy segítsen!
Sértő kommenteket nem kérek, köszönöm.
2016. aug. 15. 12:37
1/4 Vlagyimir Rosztov válasza:
ha fiu vagy lany ha lany vagy fiu atolelne kozben akkor elaludnal?(nekem ez segitene,nem tudomh neked menne,de akkor ugy latszik egyedul neked valamier nem jo) ha félsz akkor mitöl?gondolkozz el...szörnyek szellemek fizikai képtelenségek hogy létezzen bármi természet feletti ilyen dolog nem bánthat senki...ha félsz valamitől akkor csak tudod h mi a gond..a szobadban rossz dolgok történtek ami emlékeztet rá vagy micsoda?erre én is kiváncsi vagyok...alvaszavar hááát...nem hinnem....vagy csak egyszeruen nem szoktad meg azt a környezetetet ezér ugymond mintha idegen lenne vagy valami...
3/4 anonim válasza:
Ha a félelmed megszűnne, akkor tudnál aludni?
4/4 A kérdező kommentje:
Valószínűleg, az a baj, hogy félek valamitől/valakitől, és igen, ha a félelmem megszűnne, akkor tudnék aludni szerintem, és köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 16. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!