Nagyon félek mostanában a haláltól. Mit tegyek?
Mikor meghalt a papam akkor kezdodtek nalam is ugyan ezek a problemak. Hogy eljon, mert elfog, es akkor mi lesz? Meg az oregedes, az egesz elmulas! Hogy tegnap meg 12 eves voltam, ma meg 30! Hogy a szuleimet is el fogom vesziteni, vagy a testvereimet, es azt hogy birom ki?
Egyszeruen azt erzem, hogy felesleges minden, az elet, tul rovid! Es hogy valoban, mi var rank a halal utan? Megneztem nemreg A mas vilag cimi filmet es sirogorcsot kaptam, arra gondoltam, hogy lehet ez var rank? Hogy a papam is ott van?
Engem is elfog a retteges, es nem tudom kezelni, azon kattog az agyam, pedig nem akarok ra gondolni!
En most tartok a 4. aki konyvnel, hogy lefekves elott ne legyen egy szabad pillanatom gondolkodni. Ha megint ezen akarok kattogni, nekiallok olvasni, kulonben jon a sirogorcs!
Ezt érdemes meghallgatni:
https://www.youtube.com/watch?v=1qDgjZM5vMw
Érzésem szerint közelebb jár az igazsághoz, mint a túlvilágról vagy a lélekvándorlásról szóló elképzelések.
Illetve olvasd el Szepes Máriától a Vörös oroszlánt, sok embernek megszüntette vagy csökkentette a halálfélelmét. (Át tudom küldeni pdf-ben privátban.)
Klassz, most én is depi lettem! Én se olvasok többet ebben a kategóriában...
Amúgy meg velem is volt ilyen időszak, egy nyár. Ahogy viszont elkezdődött az iskola jobb lett, mert lefoglaltam magam valamivel. Addig viszont nézz vígjátékokat, halgass zenét, sportolj, és próbálj ne gondolni rá!
Én nem próbállak megnyugtatni, mert tudom, hogy nem nagyon lehet ebbe belenyugodni. Csak gondolj másra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!