Kiskorom óta fóbiám van a kígyóktól. Mi az oka? Hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
Ha képen látok már ráz a hideg,rettegés fog el. élőben meg pláne, nem részletezem. Nem volt semmilyen traumám kiskoromban, max filmekben láttam és később állatkertben, de hideg kiráz ha azokra a dögökre gondolok, akár nagy, akár kis sikló. Szerintetek ez kezelhető? Vagy mit tegyek? 21 vagyok.2016. aug. 10. 14:29
1/8 anonim válasza:
ne nézegess kígyós képeket, ne nézz ilyen filmeket, ne gondolj rájuk.
2/8 anonim válasza:
Nem sok esédly van rá, hogy kigyókkal találkozol. Örülj inkább, hogy nem pókfóbiád van, mert azzal naponta találkozhatnál.
3/8 anonim válasza:
Ha majd rendezett boldog házaséletet élsz, ezt elfelejted. Nem megyek bele pszichoanalitikus részletezésbe, de ez valószínű így lesz.
Szerencsére valószínűleg nem laksz olyan helyen, ahol csúsznak-másznak a kígyók.
4/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem, de azért még elkeserít :D
2016. aug. 10. 15:01
5/8 anonim válasza:
Szia én is így vagyok ezzel bele se merek gondolni..
Csak sajnos nálunk az a baj erre fele vidéken rengeteg van... És nagyon félek ne h meg lássak egyet is..
6/8 A kérdező kommentje:
uhhh, merre laksz? :(
2016. aug. 10. 18:00
7/8 anonim válasza:
A fóbiákról:
8/8 anonim válasza:
Én Táborfalván és erre a,lakótelep fele rengeteg van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!