Hogy lehet, hogy nem füvezek, de olyan tüneteket produkálok, mint egy füves?
Figyelt kérdés
Utánanéztem a hosszantartó füvezés jellegzetes tüneteinek: amotivációs szindróma, a rövidtávú memória romlása, kedvtelenség, a szexuális teljesítőképesség csökkenése. Ezek jelenleg egy az egyben jellemzők rám is. 24 éves vagyok, tanuló. Középsuliban még jól tanultam, egyetemen is jól tanultam, e nem voltam kiemelkedő. Egyfolytában az az érzésem már évek óta, hogy semmit nem érek, és semmi értelme annak, amit csinálok. Régen még voltak értelmes hobbijaim, amiket kedvvel csináltam, ma már ilyenek nincsenek. "Seggel állok mindenhez", a gép előtt ülök egész nap, elpocsékolt éveken és szerelmi csalódáson rágódok. Pszichológusoknál is jártam, de nem igazán haladtam. Van egy gyógyszer, amit szedek, ez a melatonin-termelést stabilizálja elvileg, meg volt egy másik antidepresszáns is régebben. De nem igazán érzem a hatásukat, és azok nélkül is kb. ilyen voltam. Egyszerűen pár éve egy reményekkel teli srácból egy semmiben hinni nem tudó fiatal felnőtté változtam. Úgy érzem, agyonnyom az élet.2016. aug. 8. 19:42
1/2 anonim válasza:
barátaid vannak? Mert ha nincs sok, akkor lehet az a gond. Kell valaki, akivel beszélgethetsz, elmehetsz hétvégente meginni 1-2 sört.
2/2 anonim válasza:
Jaj, de édes ez a kérdés. :))))
Enyhe depresszív epizódod van valószínűleg.
Nem pszichológusnál, hanem pszichoterapeutánál érdemes lenne kezeltetned magad, illetve a pszichiáter irányításával a farmakoterápiát legkésőbb fél éven belül abbahagyhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!