Fiktív kérdés! Ha valaki ezt megtenné akkor bezárnák az elmegyógyba?
Nem tudom h jó kategória, de mivel eleve egy őrült fazonról szól a sztori, így inkább ide teszem.
Szóval, mint leírtam fiktív ez amit most lefogok írni. Egy történtet olvastam amiben egy srác felvágta a száját mosolyba.
Nos. Mi történt volna akkor ha ez az illető, nos először is fogja felvágja az arcát, majd elmegy egy legközelebbi helyre ahol vannak emberek, ott elkezd őrjöngeni, őrülten nevetni, és hadonászik összevissza , de nem sért meg senkit. Csupa vér.
Nos. A kérdésem adott. Ezután a jelenet után, ha ez tényleg megtörténne, akkor az illetőt mindenképpen kórházba, s onnan a zárt osztályra azaz, egy elmegyógyba viszik, igaz? Vagy mi történne, ami reális is lehetne?
( ok tudom h beteg xd meg morbid, de akkor is, kell a fanficemhez valami szösszenet xd xD )
Szoval, mi történne vele? Mik lennênek a következmények?
Az okos válaszokat, ötleteket köszönöm!
Nekem Jeff the killer jutott eszembe.:P
Kérdező, ha kész lesz a sztori, elküldenéd? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!