Van ilyen mentális betegség?
Az egyik pillanatban nagyon rossz a hangulatom, öngyilkos akarok lenni, nem bánnám ha meghalnék, és minden embert utálok magam körül (beleértve a saját szüleimet is, akiket alapból nem), és az egész világot szarnak látom.
A következő pillanatban ha ennek vége, jobb a hangulatom, és már megint vannak céljaim, és látom értelmét az életemnek.
Ez ismétlődik már elég régóta, de csak most lettem rá tudatos. Egy napnak alatt ez jó párszor lemegy, mondjuk olyan 6-szor talán biztos.
Mi ennek a mentális betegségnek a neve? (Bár van sejtésem)
20/F
Szerintem ez nem bipoláris depresszió. Volt nekem is hasonló időszakom és csak mezei depresszióm van. Egyszerűen valamilyen külső hatásra megváltozik a hangulatod és amikor elmúlik az a külső hatás, akkor visszaalakul.
Ez a külső hatás szerintem lehet akár egy kósza gondolat is. Vagy meglátsz valamit a neten és attól.
Például nekem is ma eléggé hullámzott a hangulatom. 10 perce még én is azon gondolkodtam, hogy jobb lenne meghalni, de most már enyhült az érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!