Mi baja lett édesanyámnak hogy így viselkedik?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve nincs már munkahelye, mert felmondott anno, mert akkor sokminden rossz összejött neki. 1 hónapja munkát keres, és nem veszik fel sehova...most azt mondogatja hogy végem, elrontottam az életem, ti ne rontsátok el, közben lehangolt, sétálgat, meg minket ölelget, puszilgat, és nem enged el, mert azt mondogassa hogy utoljára láttok, meg fogjátok bánni ha itthagytok...közben meg magát okolja ugyanazokkal a mondatokkal, és hiába beszél neki türelmesen bárki, nem tudja feldolgozni...amíg dolgozott nem volt ilyen, hanem jókedvű ... ez mi?2016. júl. 25. 22:53
11/14 A kérdező kommentje:
Kint dolgozik, hétvégenként van itthon, meg én is megyek dolgozni du-ra.. 42 éves, ilyen állapotba nem fogják felvenni sehova.
2016. júl. 26. 10:11
12/14 anonim válasza:
Mindenképp segitsetek neki, nagyon fiatal még, kell, hogy legyen munkája. Nagyon fontos, hogy apukád is segitsen neki, talán ki kéne vennie egy kis szabadságot.
13/14 A kérdező kommentje:
Holnaptól már itthon leszek, meg jövőhéten is 1 hétig. Ugyhogy nem lesz egyedül mert utána meg apám lesz itthon 3 hétig.. remélem rendbe jön, most elkezdett Valeriana nyugtatót szedni, attól kicsit jobban van. Azzal érzi biztonságba magát..pedig senki nem bántotta.
2016. júl. 27. 05:07
14/14 A kérdező kommentje:
Depressziós volt, és ez valami téveszmés pánikroham volt az orvos szerint, de azóta már jól van mert kezelték.. Köszönöm a segítségeteket.
2016. szept. 13. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!