Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi baja lett édesanyámnak...

Mi baja lett édesanyámnak hogy így viselkedik?

Figyelt kérdés
Több mint fél éve nincs már munkahelye, mert felmondott anno, mert akkor sokminden rossz összejött neki. 1 hónapja munkát keres, és nem veszik fel sehova...most azt mondogatja hogy végem, elrontottam az életem, ti ne rontsátok el, közben lehangolt, sétálgat, meg minket ölelget, puszilgat, és nem enged el, mert azt mondogassa hogy utoljára láttok, meg fogjátok bánni ha itthagytok...közben meg magát okolja ugyanazokkal a mondatokkal, és hiába beszél neki türelmesen bárki, nem tudja feldolgozni...amíg dolgozott nem volt ilyen, hanem jókedvű ... ez mi?
2016. júl. 25. 22:53
1 2
 1/14 anonim válasza:
Lehet öregszik, megvàltoznak az èrzèsei. Èrzèkenyebb lesz. Lehet ilyen korszakban/idõszakban van. Nem magànyos vèletlenûl?
2016. júl. 25. 22:55
 2/14 anonim válasza:

Lehet hogy úgy érzi elrontotta az életét és nem szeretné hogy te is ezt tedd.Az enyém is ezt csinálta amíg munkanélküli volt(bár most is ezt csinálja na de mind1).

Szimplán szeret és nem szeretné hogy rossz útra lépj.

2016. júl. 25. 22:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Depresszió gyanús...
2016. júl. 25. 22:57
 4/14 A kérdező kommentje:
Bármit kérdezek/mondok neki próbálok beszélni vele, akkor is azt mondogatja hogy ne kövessétek el azt a hibát amit én, és közben néz rám gondolkodva...
2016. júl. 25. 23:01
 5/14 anonim válasza:
Mert szeret. Azt akarja hogy jobb èleted legyen. Csak azèrt mert szeret
2016. júl. 25. 23:03
 6/14 A kérdező kommentje:
Ugyanazokat a mondatokat ismételgeti...
2016. júl. 25. 23:05
 7/14 A kérdező kommentje:
...De nem józanul csinálja, hanem mintha nem itt lenne. Más infót be se enged a tudatába...
2016. júl. 25. 23:07
 8/14 A kérdező kommentje:
...Ezeken a mondatokon kívül semmi mást nem mond, hiába akarom a gondoltatát elterelni
2016. júl. 25. 23:09
 9/14 anonim válasza:
Mièrt nem mesèled ezt el egy pszhiològusnak? Talàn tudja a vàlaszt. De szerintem is csak szeretetbõl csinàlja
2016. júl. 25. 23:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Depressziós, nagyon figyeljetek rá!, valahogy ki kellene belőle hozni... Nem tudnátok neki segiteni állást keresni? Apukád? Hány éves anyukád?
2016. júl. 26. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!