Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az mennyire normális, hogy...

Az mennyire normális, hogy ennyire irányít apám?

Figyelt kérdés

nyugiban fekszek az ágyban, és beront azzal, hogy öltözzek át pizsamába. Meg hogy "ne kezdjem".

Kérdem, most mit tettem?

-azt hogy nem veszed át a pizsamát. 10 perc múlva jövök, leellenrőrzöm.-

20 éves lány vagyok. Különösebb probléma soha sem volt velem. Idén költözöm. De szerintem ez nem normális, és ezen kívül még rengeteg ilyem dolog kerül megszólásra.

Mi lehet vele a baj?

2016. júl. 23. 00:14
1 2
 11/12 anonim válasza:
Először is valahogy tisztázni kéne Apáddal a helyzetet. Ezt nem lehet megbeszélés nélkül hagyni. Mondd el neki ezeket amiket itt leírtál, esetleg mutasd is meg neki amiket a többiek írtak. Hátha felfogja a helyzet súlyosságát.
2016. júl. 23. 18:01
 12/12 A kérdező kommentje:

Sajnos ez már azért is minden szempontból elviselhetetlen, mert az sem tetszik neki, ha a szobámba vagyok, pizzázok, zenét hallgatok, és elvagyok. Ordított rám, hogy egész nap a szobámban vagyok. De mint egy idegbeteg.

Már a létformámat is irányítani akarja. Egyretöbb természetes dolog akasztja ki.

2016. júl. 23. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!