Kuruzslás? Rendőrségi feljelentést kellene tennem?
Figyelt kérdés
Tavaly szeptemberben felkerestem egy klinikai pszichológust annak reményében, hogy segít megoldást találni a problémáimra (öngyilkossági hajlam, depresszió, életvezetési és pártalálási problémák stb.), a szakember egy óra alatt végighallgatta amit mondtam, nem is kérdezett és nem is mondott semmit sem. Nem mondta meg, véleménye szerint melyek a legnagyobb problémék és mi az amin változtatnom kellene. Elbocsájtott minden szó nélkül azzal, hogy majd gondolkodik azon mi legyen, de azt nem mondta, hogy vissza kellene mennem. Ez morális eljárás egy klinikai pszichológustól? Azon kívül a pénzt elszedte és nem adott sem nyugtát, sem számlát, sem semmit, amivel igazolhatnám, hogy nála jártam. Azóta még rosszabb lett a helyzetem és nem tudom mit csináljak, a pszichológusoktól, pszichiáterektől egy életre elnent a kedvem. Fel kellene jelentenem az említett klinikai pszichológust a rendőrségen kuruzslás miatt?2016. júl. 22. 10:58
21/23 A kérdező kommentje:
És olyanokról mondj ilyen véleményt, akit személyesen oismersz, ne pedig rólam, akivel sohasem találkoztál eddig életedben! Ezt azonban nem is ajánlom, mert szerintem egyből felakasztanálak az első villanyoszlopra! Büdös fasiszta tetű!
2016. júl. 25. 09:43
23/23 anonim válasza:
Én neked adok igazat,kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!