Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális, ha valaki szerelmes...

Normális, ha valaki szerelmes a macskájába?

Figyelt kérdés
A szerelem alatt azt értem,hogy szeretne vele ágyba bújni,megcsókolni,elvenni őt az oltárnál,és családot alapítani. Mert az egyik ismerősömnek ez a terve a macskájával,Mincivel.akit 1 éve fogadott örökbe. És ezt tényleg komolyan gondolja,mert amikor átmegyek hozzá,mindig,furcsákat beszél hozzá. Az ismerősöm 30 éves,lány,és fiú macskája van. Egyébként az ismerősöm agyilag normális,pszichésen is,jól el lehet vele beszélni,csakbez az egy hibája van. Azt mondja,sose,volt még szerelmes,senkibe,csak a macskájába. Ez normális? Pszichológus vagy pszichiáter kell?

2016. júl. 20. 19:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kérdező: hány éves vagy, hogy nem engednek sehova? (Bocsi az off miatt de most már nagyon kíváncsi lettem...)
2016. júl. 21. 21:48
 22/26 A kérdező kommentje:

13 leszek szeptemberben

Nem baj az,offolás miatt,már úgy is negoldódott

Csak biciklizni engednek el,félõrát,meg 1 órát ki az udvarra. Meg 2 óra gép. De ennyi.

2016. júl. 22. 05:43
 23/26 A kérdező kommentje:

Soha nem mehettem el se a strandra, se a moziba,se barátokhoz,se boltba(max esdig kétszer) se fagyizni.

Pedig milyen jó lenne elmenni a boltba venni,aztán meg találkoznék ismerősökkel és együtt fagyiznánk

A nyári szüjet alatt csak 1 barátommal találkozhatok,akinek a nagyija 2 utcányira lakik tőlünk. 2 barátom ezért is hanyagol el.

2016. júl. 22. 05:45
 24/26 anonim ***** válasza:
Milyen jó neked. Én otthonülő típus vagyok és a szüleim állandóan elakarnak küldeni pl. barátnökkel lógni, vagy fürödni, vagy sétálni csak ne legyek itthon. Még egy kutyát is vettek nekem hogy sétáltassam és addig sem vagyok itthon :c
2016. júl. 22. 09:13
 25/26 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Cseréljünk!!!! Én nagyon nem bírom. Néha jó,de 2 hónap után már borzalmas

Igazából nem vagyok csavargó tipus,de azért jólenne CSAK nyári szünetben menni el ide oda. Mert suli közben nem is lenne rá időm

2016. júl. 22. 13:42
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk szemétség, hogy nem engednek el. Konkrétan antiszociálissá nevelnek a saját szüleid és ez nem normális dolog. Oké, fiatal vagy, de nem éjszakára akarsz kimaradni, csak pár órára kimenni játszani a haverokkal, nem? Engem éjjelre elmenni pl buliba vagy haveroknál ottaludni 14 évesen engedtek először, de vagy haza kellett mennem buliból busszal még aznap este, vagy értemjöttek. Viszont engem sose zártak be, én egész nap kintvoltam az utcán kiskoromtól kezdve játszani. Most, hogy 18 vagyok persze már kimaradok éjjelekre bulizni aztán reggel keveredek valahogy haza, de 13 évesen ez még eszembe se volt, gondolom neked sincs. És ez tök rossz, hogy még nyáron se játszhatsz a barátaiddal. Miért tiltanak, nem mondják? Amúgy lány vagy vagy fiú?
2016. júl. 22. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!