Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális, ha valaki szerelmes...

Normális, ha valaki szerelmes a macskájába?

Figyelt kérdés
A szerelem alatt azt értem,hogy szeretne vele ágyba bújni,megcsókolni,elvenni őt az oltárnál,és családot alapítani. Mert az egyik ismerősömnek ez a terve a macskájával,Mincivel.akit 1 éve fogadott örökbe. És ezt tényleg komolyan gondolja,mert amikor átmegyek hozzá,mindig,furcsákat beszél hozzá. Az ismerősöm 30 éves,lány,és fiú macskája van. Egyébként az ismerősöm agyilag normális,pszichésen is,jól el lehet vele beszélni,csakbez az egy hibája van. Azt mondja,sose,volt még szerelmes,senkibe,csak a macskájába. Ez normális? Pszichológus vagy pszichiáter kell?

2016. júl. 20. 19:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Sírok :D én is szerelmes vagyok a macsekomba
2016. júl. 20. 20:13
 12/26 anonim válasza:
30 évesen egy macskával!?Ennek sincsen élete!!
2016. júl. 20. 20:17
 13/26 anonim válasza:
Bocs sincs
 14/26 anonim ***** válasza:
Persze, az tény, hogy mindenki máshogy kötődik a háziállataihoz, én speciel tiszta szívből imádom a két kiskutyámat, mindig adok nekik puszit is, "szétnyúzom" őket, stb. Sőt, néha még "kis szerelmem"-nek is hívom őket. Sokaknál már ezek is kivágnák a biztosítékot, de én nyilván például a "szerelmemezést" nem gondolom komolyan.:D Aki halál komolyan így tekint egy háziállatára, mint ahogy a kérdező leírta, ott már komoly gondok vannak. Rendben van, hogy az irántuk érzett szeretetben és kötődésben mindenkinél vannak különbségek, de ez már azért nem fér a normális kategóriába, ez már beteges! Ha ez tényleg igaz, akkor kezeltesse magát mihamarabb ez a hölgy, akinek szerintem a legnagyobb problémája a magány egyébként. Jót tenne neki egy férfi is nem utolsósorban, csak ahhoz előbb lehet, hogy ezt a macskás dolgot helyre kellene rakni, mert már eléggé elfajult, ha tényleg el is akarná venni, és ha ezt nem csak poénból mondogatja nyilván.
 15/26 anonim válasza:
91%
Nem ..nem normális..mennyen el dili dokihoz es szerencsétlen macskát meg vegyek el tole..ki tudja mit csinal szegénnyel este az ágyban..😳😳
2016. júl. 20. 20:25
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Néha én is mondok olyat,hogy szerelmes vagyok a kutyámba,de csak mert mérhetetlenül szeretem. Persze ez a fajta szerelem nem nevezhető annak amit egy ember iránt lehet érezni.

Viszont a csók,család alapítás,szex stb elég beteg dolog.

Nekem eszembe nem jutna ilyesmi!!

Nagyon magányos lehet ez az ismerősöd,ha ennyire egy állatban talál társra. Én is mint írtam imádom a kutyámat, életemet is érte adnám,de hogy testi kontaktust létesítsek vele az enyhén szólva is undorító,beteges,mellesleg állatkínzás.

2016. júl. 20. 20:27
 17/26 homo ludensz ***** válasza:
0%
Kár hogy nem férfi a szerelmes illető mert akkor egyszerűbb a képlet: felrántaná a macskát mint paraszt a csizmát és boldogan élnének. Bonyolultabb rávenni a macskát hogy nyalogassa ott a hölgyet ahol élvezi. Meg kell tudni mi ízlik a macseknak és azzal kenje be. Lehetne beledugni egy egeret és a macska ott várakozna a luknál.
2016. júl. 20. 20:32
 18/26 A kérdező kommentje:

Én egyébként nagyon szeretem a cicámat,de én se bántalmaznám.

Holnap elmegyek hozzá,és kifaggatom,bár ennek tényleg poén szaga van...nem? Vagy tényleg képes lenne ilyenre?

2016. júl. 20. 20:32
 19/26 anonim ***** válasza:
50%
Te is ro.hadtul unatkozhatsz... Hány éves vagy? Miért nem mész strandra, vagy a barátaiddal valahova? Szánalmas amilyen ökör.ségeket tudtok ide a gyakorira kiírni és nem csak ebbe a részbe... Komolyan ennyire nem tudtok magatokal mit kezdeni? Van géped, egy rakás játék, minden, bármivel le tudnád kötni magad, vagy filmet nézni, vagy olvasni, vagy bicajozni, edzeni, csavarogni, soroljam még?
2016. júl. 21. 09:49
 20/26 A kérdező kommentje:

Bocsi utolsõ,de

1.vannak ilyen emberek,pld az ismerősöm

2.nincs saját gépem,napi 1 órát lehetek fent

3.igen,rohadt unalmas,ezért utálom a nyarat

4.mennék strandra,meg barátokhoz,meg akárhova,de nem engednek el,egész nap egy szobában kuksolok,szószerint

5.minden barátom egymással elmehet ide oda,és mivdl tudják,hogy engen nem engednek el sehova,akaratlanul is nélkülem terveznek meg mindent

És mégegyszer mondom,van ilyen ismerősöm

Ja,egyébként azt mondta,hogy régen tényleg így gondolta,de mostmár viccként mesélji el. Csak eppen pár napja felhozta. Ja,és elment pszichológushoz. És azt is mondta,hogy nyár depressziója volt,azért talált ki ilyeneket. De szerencsére kigyógyilt belőle.

Szóval kössönön a nornálisaknak a válaszukat,de megoldódott

2016. júl. 21. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!