Normális, ha valaki szerelmes a macskájába?
Néha én is mondok olyat,hogy szerelmes vagyok a kutyámba,de csak mert mérhetetlenül szeretem. Persze ez a fajta szerelem nem nevezhető annak amit egy ember iránt lehet érezni.
Viszont a csók,család alapítás,szex stb elég beteg dolog.
Nekem eszembe nem jutna ilyesmi!!
Nagyon magányos lehet ez az ismerősöd,ha ennyire egy állatban talál társra. Én is mint írtam imádom a kutyámat, életemet is érte adnám,de hogy testi kontaktust létesítsek vele az enyhén szólva is undorító,beteges,mellesleg állatkínzás.
Én egyébként nagyon szeretem a cicámat,de én se bántalmaznám.
Holnap elmegyek hozzá,és kifaggatom,bár ennek tényleg poén szaga van...nem? Vagy tényleg képes lenne ilyenre?
Bocsi utolsõ,de
1.vannak ilyen emberek,pld az ismerősöm
2.nincs saját gépem,napi 1 órát lehetek fent
3.igen,rohadt unalmas,ezért utálom a nyarat
4.mennék strandra,meg barátokhoz,meg akárhova,de nem engednek el,egész nap egy szobában kuksolok,szószerint
5.minden barátom egymással elmehet ide oda,és mivdl tudják,hogy engen nem engednek el sehova,akaratlanul is nélkülem terveznek meg mindent
És mégegyszer mondom,van ilyen ismerősöm
Ja,egyébként azt mondta,hogy régen tényleg így gondolta,de mostmár viccként mesélji el. Csak eppen pár napja felhozta. Ja,és elment pszichológushoz. És azt is mondta,hogy nyár depressziója volt,azért talált ki ilyeneket. De szerencsére kigyógyilt belőle.
Szóval kössönön a nornálisaknak a válaszukat,de megoldódott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!